”Meciul secolului” pentru handbaliștii de la Dinamo

dinamo-handbal-sandru_rps0201m.jpg

Ciprian Șandru aruncă la poartă
La o zi după ce a împlinit 28 de ani, Ciprian Șandru vrea să-și facă un cadou din calificarea în ”optimile” Ligii Campionilor
Foto: Sport Pictures

Handbaliștii grupării bucureștene Dinamo luptă, mâine (joi, 28 februarie), de la ora 20.00, pentru calificarea în ”optimile” Ligii Campionilor

Învinsă la limită (31-32) la Lisabona, de către Sporting, Dinamo are nevoie fie de un succes la două goluri, fie de unul la limită cu condiția ca lusitanii să înscrie sub 31 de goluri.
Interesul iscat de această confruntare e ilustrat de faptul că biletele pentru confruntarea programată mâine seară, la ora 20.00, în polivalenta clubului bucureștean, s-au epuizat dinaintea disputei din Portugalia. De altfel, susținerea fanilor reprezintă unul dintre atuurile lui Dinamo în fața unei grupări cu buget mult mai mare și cu o cotă mai bună în handbalul european la această oră. Altfel, oamenii lui Ștefan Constantin și Sebastian Bota au dovedit deseori că se pot mobiliza exemplar în meciuri cu o asemenea miză. Și că, deși nu dispun de vedete, pot câștiga datorită spiritului de echipă.   
În caz că va trece de Sporting, Dinamo va înfrunta în optimile de finală fie pe Veszprem HC (Ungaria), fie pe HC Vardar Skopje (Macedonia). Meciul de mâine seară (joi, 28 februarie) va fi transmis de Digi Sport și Telekom Sport. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1