Meciul Rostov pe Don - CSM București se amână din cauza COVID-19

Ultima actualizare:

    Crina Pintea aruncă la poarta lui Rostov pe DonFoto: Marian Burlacu
Crina Pintea aruncă la poarta lui Rostov pe DonFoto: Marian Burlacu

Programat în 23 decembrie, în Rusia, meciul Rostov pe Don - CSM București, contând pentru Grupa A din ediția 2020/2021 a Ligii Campionilor la handbal, a fost amânat. Gruparea gazdă se confruntă cu mai multe cazuri de jucătoare infectate cu COVID-19.

Anunțul a fost făcut de gruparea din Capitală pe contul său de Facebook: "În urma numărului mare de cazuri pozitive de Covid-19 înregistrate la echipa din Rusia, aceasta trebuie să respecte măsura impusă de carantinare, fapt care face imposibilă întâlnirea programată în acest weekend".

În aceste condiții, CSM București va disputa următorul meci din Liga Campionilor în 30 ianuarie, pe teren propriu, contra lui SG BBM Bietigheim (Germania). Acesta este un meci restant din etapa cu numărul 9. 

Alte partide din Grupa A amânate au fost reprogramate la următoarele date: FTC-Rail - Metz, astăzi (20 ianuarie, la ora 19.45), Vipers - FTC-Rail, în 27 ianuarie, Vipers- Metz, în 30 ianuarie, Metz - Vipers, în 3 februarie, Rostov pe Don - Vipers, în 9 februarie,   În etapa cu numărul 12 mai sunt programate partidele: Vipers - Bietigheim (sâmbătă, 23 ianuarie),  Metz - FTC-Rail și Esbjerg - Krim (duminică, 24 ianuarie). Clasamentul Grupei A se prezintă astfel în acest moment: 1. Rostov pe Don 15 puncte (9 meciuri), 2. Metz Handball 12p (8m), 3. CSM București 11p (10m), 4. Vipers Kristiansand 10p (6m), 5. FTC-Rail Cargo Hungaria 10p (9m), 6. Team Esbjerg 6p (10m), 7. Krim Mercator Ljubljana 5p (10m), 8. SG BBM Bietigheim 3p (10m).  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net