Meciul de rugby România - Belgia nu se mai dispută. Belgienii nu pot pleca din țară

Ultima actualizare:

    Partida ar fi trebuit să se dispute la CraiovaFOTO: Sportpictures.eu
Partida ar fi trebuit să se dispute la CraiovaFOTO: Sportpictures.eu

Programat pe 7 februarie, la Craiova, meciul dintre România şi Belgia, din ultima etapă a ediţiei 2020 a Rugby Europe Championship nu va mai avea loc.

Rugby Europe, forul continental care organizează această competiţie a anunţat vineri seară că Federaţia Belgiană de Rugby a informat  oficial că din cauza contextului pandemic actual, autorităţile belgiene nu permit echipei naţionale de rugby să  părăsească ţara pentru a călători în România,  în ciuda faptului că la noi în ţară nu sunt în acest moment restricţii care să împiedice disputarea meciurilor din Rugby Europe Championship, informează news.ro.

Colegiul Director al Rugby Europe se va reuni zilele următoare pentru a lua o decizie legată de acest meci şi de implicaţiile pe care le are în desfăşurarea viitoare a competiţiei, informează Federaţia Română de Rugby.

Ultima etapă a Rugby Europe Championship, programată pentru data de 14 martie 2020, a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus. Meciurile restante au fost reprogramate pentru data de 1 noiembrie 2020, după care au fost amânate încă o dată, tot din cauza situaţiei sanitare, fiind stabilit a se disputa pe 7 februarie 2021.

În această etapă, pe lângă meciul România – Belgia, mai sunt programate a se  disputa Georgia – Rusia şi Spania – Portugalia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net