Meci pentru titlu: Jo Jo Dan, atenţie la «Mini Tyson»!

Ultima actualizare:

După ce a stat un an fără a lupta în vreun meci eliminatoriu la categoria superuşoară, Jo Jo Dan a acceptat să boxeze la semimijlocie, unde prima luptă îi va scoate în cale unul dintre cei mai temuţi profesionişti europeni.

Turcul Selcuk Aydin e poreclit "Mini Tyson" pentru forţa de ciocan pneumatic a loviturilor sale şi datorită agilităţii. Aydin, neînvins profesionist, cu 19 succese, va avea avantajul disputării duelului în faţa propriilor fani, dar şi a faptului că e mult mai experimentat la această categorie decât românul.

Turcul, fost campion european la amatori, şi-a petrecut cariera la semimijlocie, în timp ce Dan a disputat doar 13 dintre cele 26 de meciuri ale sale în limitele celor 63,5 kg.

După ce l-a învins în aprilie pe Andre Do Nascimento, pentru a-şi păstra titlul WBC Continental Americas, la superuşoară, Jo Jo Dan a decis că e momentul unei schimbări.

Profitând de retragerea americanului Luis Collazo din cursa pentru postura de challenger la categoria WBC, el a acceptat postura de adversar al lui Aydin.

Jo Jo a fost nevoit să se îngraşe 3 kg, pentru a trece de limita de greutate a categoriei, 63,5 kg şi poate profita de lunga perioadă de inactivitate a adversarului său.

Aydin nu a mai boxat de 11 luni şi Dan poate forţa cea de-a 27 victorie din cariera profesionistă, în care nu a cunoscut înfrângerea. În cazul unei victorii, el ar putea lupta cu deţinătorul centurii, haitiano-americanul Andre Berto.

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net