McGregor se bate în lupta secolului cu idolul său, Mayweather

20hgjhgj.jpg

Conor McGregor va lupta pentru prima dată într-un meci de box
Citeste tot despre: 

Sâmbăta viitoare, în Las Vegas, se va stabili cine e mai bun: Conor McGregor, campion al bătăilor în cuşcă, sau Floyd Mayweather, neînvins în ringul de box. Duelul, care va produce venituri de un miliard de dolari, e unul “în familie”.

Visul oricărui puşti ce urmează o carieră sportivă e să-şi întâlnească idolul, însă în cazul lui McGregor e să-l bată. Dezvăluirea aparţine lui Aisling Daly, fostă parteneră de antrenament a irlandezului. “Întotdeauna a fost un mare suporter al lui Mayweather. Se antrena urmărind meciurile sale şi apoi ne arăta combinaţii de pumni. Acum e în poziţia în care idolul său e duşmanul. Oricum, aşa cum îl ştiu pe Conor, el se crede egalul adversarului său de acum”, a spus ea referindu-se la primul om din istoria competiţiilor de arte marţiale mixte ce deţine simultan titlurile la două categorii diferite. Duelul de sâmbătă noaptea din Las Vegas e aşteptat să aducă un miliard de dolari şi fiecare dintre pugilişti va încasa sute de milioane de dolari. E de departe cel mai scump meci din lume, unul în care se vor aplica regulile din box.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Mayweather, McGregor, meci, bilete, Las Vegas, box

    Vara este una fierbinte pentru lumea boxului. Cel mai aşteptat meci din ultimii ani, Floyd Mayweather - Conor McGregor, va avea loc la Las Vegas, la 26 august, iar organizatorii spun că se vor încasa sume fabuloase de pe urma confruntării. Şi preţul biletelor este pe măsură, acestea ajungând la 10.000 de dolari.

  • Conor McGregor şi Floyd Mayweather se pregătesc pentru cel mai spectaculos eveniment din lumea sporturilor de contact. Campionul luptelor în cuşcă e sigur că va câştiga în ring în duelul de la data de 26 august şi deja şi-a „decorat” sala de antrenament cu o pictură sugestivă.