Mayweather taie lemne la antrenamente!

padure.jpg

Mayweather e un campion şi la tăiat copaci
Citeste tot despre: 

Au mai rămas doar şapte săptămâni până la „meciul secolului” în box, cel dintre Floyd Mayweather Jr. şi Manny Pacquiao, programat la 2 mai, la Las Vegas.

În pregătirea mega-disputei care va pune la bătaie 300 de milioane de dolari, americanul Mayweather s-a inspirat de la alţi boxeri de legendă din istoria acestui sport. Astfel, aşa cum au făcut la vremea lor Muhammad Ali sau Rocky Graziano, Floyd se antrenează inclusiv cu toporul în mână, la tăiat de lemne. Probabil pentru a-l intimida pe Pacquiao, Mayweather a postat pe internet un filmuleţ în care apare lovind cu sete de opt ori într-o buturugă.

 

Loading...

Citește și

  • “Meciul secolului” dintre boxerii Mayweather şi Pacquiao va avea loc la data de 2 mai, iar specialiştii estimează că se vor miza 50 de milioane de dolari.

  • După negocieri ce datează de mai bine de cinci ani, Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao se vor lupta în cele din urmă la data de 2 mai. Meciul a stârnit o asemenea vâlvă, încât cei care vor dori să asiste în direct la confruntare vor trebui să scoată din buzunar, în medie, 30.000 de dolari.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1