Mayweather şi-a păstrat centura WBC, dar a fost huiduit de public

Ultima actualizare:

    Mayweather
Mayweather

Pugilistul american Floyd Mayweather l-a învins, la puncte, pe argentinianul Marcos Maidana, şi şi-a păstrat centura WBC la categoria semimijlocie, dar spectatorii din sala din Las Vegas nu au fost de acord cu decizia.

Doi judecători au văzut o victorie a lui Mayweather, 117-111, 116-112, în timp ce al treilea a considerat egalitate, 114-114.

După această victorie, a 46-a din carieră, Mayweather şi-a adăugat în palmares şi centura WBA, pusă în joc sâmbătă de adversarul său.

Argentinianul de 30 de ani, mai mobil şi mai rapid, a dominat debutul întâlnirii, dar americanul, mai bine pregătit fizic, a revenit şi a preluat conducerea luptei. Maidana a rămas însă periculos şi a dominat ultima repriză.

La anunţarea deciziei, Mayweather, 37 de ani, supranumit "Money" cu referire la bursa de 30 de milioane de dolari pe care o va primi după această luptă, a fost huiduit de o parte a publicului din sala MGM Grand, care l-a considerat învingător pe Maidana.

"Mă simt furat. Nu m-a rănit cu nici un pumn, n-a fost dur. Am crezut că am câştigat meciul. Trebuie să ne luptăm din nou pentru că am simţit că meritam să câştig", a spus Maidana.

 "Dacă fanii vor să mai vadă încă o dată acest meci, atunci hai să o facem", a spus Mayweather.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net