Mayweather, muşcat de Maidana! "Money" rămâne neînvins!

Ultima actualizare:

    Floyd Mayweather
Floyd Mayweather

Boxerul american Floyd Mayweather şi-a păstrat titlurile WBA şi WBC la categoria semimijlocie după ce l-a învins pe argentinianului Marcos Maidana.

Decizia arbitrilor a fost unanimă, 115-112, 116-111, 116-111, iar Mayweather, cel mai bine plătit sportiv din lume, şi-a trecut în palmares, la 37 de ani, cea de-a 47-a victorie (26 înainte de limită, nicio înfrângere).

Cu excepţia reprizei a patra, americanul a dominat întâlnirea, dar în runda a opta s-a petrecut un eveniment neplăcut, fiind muşcat de mână de adversar.

"Nu mi-am dat repede seama ce mi s-a întâmplat, dar apoi am realizat că m-a muşcat. Mi-au amorţit degetele, nu îmi mai simţeam mâna şi îmi puteam folosi doar mâna dreaptă! Am boxat slab, pot de şapte-opt ori mai mult", a spus Floyd "Money" Mayweather.

”Crede că sunt un câine, dar nu am făcut asta. Credeam că am câştigat lupta. Arbitrii au dat însă victoria unuia care fuge în ring. Nu l-am muşcat! Poate şi-a pus mănuşa în gura mea", a răspuns Maidana.

Cei doi s-au mai întâlnit în luna mai, când Mayweather s-a impus după o luptă mult mai echilibrată. În urma acestui meci, Floyd Mayweather a primit o bursă de 32 de milioane de dolari (24,5 milioane de euro), fără a include cota din reţeta TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net