Mayweather a “îngropat” stripteuzele în bani!

Ultima actualizare:

    Mayweather nu stă nici în pat fără bani
Mayweather nu stă nici în pat fără bani

Floyd Mayweather continuă să petreacă în stil excentric victoria cu Conor McGregor, luptă ce i-a adus sute de milioane de dolari.

Boxerul american, neînvins în carieră, e cel mai bogaţ sportiv din lume. Are o avere de aproape un miliard de dolari şi îi place să arate tuturor cât este de bogat. Recent s-a lăudat pe reţelele de socializare cu seara avută în clubul său de striptease, aruncând teancuri de bani peste fetele care-i dansau lasciv.

Mayweather s-a retras în 2015 din box având un record de 49 de victorii şi nicio înfrângere, dar a revenit în ring în acest an, provocat de Conor McGregor, campion al luptelor în cuşcă. L-a învins pe irlandez şi a încasat în jur de 300 de milioane de dolari. Acum are un palmares de 50 de succese, performanţă unică în box, şi sărbătoreşte fără oprire. Serile trecute a fost în clubul său de striptease din Las Vegas alături de prietenul Dave Chappelle, un artist de stand-up, şi fetele au fost încântate să-l vadă pe patron fiindcă ştiau că vor avea mult de câştigat. Mayweather e poreclit “Money”, adică “Bani”, şi constant postează fotografii cu colecţiile sale de maşini, avioane sau ceasuri. În plus, nu umblă cu carduri la el, ci doar cu “cash”! Astfel, dansatoarele au fost răsplătite pentru numărul lor cu mii de dolari fiecare, iar imaginile în care fostul boxer de 40 de ani, “accesorizat” cu bijuterii de sute de mii, stau mărturie.

Înaintea serii de pomină, americanul le-a arătat fanilor poze cu noua sa proprietate din Beverly Hills. Un “castel” de 26 de milioane de dolari, cu şase dormitoare şi zece băi, dotat şi cu o cramă impresionantă. Pe lângă sticlele de vin de colecţie, aşezate pe un perete întreg, campionul a oferit şi un bonus: imagini cu câteva dintre ceasurile sale, unele din aur, platină şi ornate cu diamante.


    Fetele s-au dezbrăcat pentru Mayweather
Fetele s-au dezbrăcat pentru Mayweather


    Fetele fac
Fetele fac

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net