Masă de 9,5 milioane de euro la petrecerea de Crăciun de la Inter Milano

Ultima actualizare:

    Adelina, Yolanthe,  Cristi şi Wesley, la  petrecerea de Crăciun  a lui Inter Milano
Adelina, Yolanthe, Cristi şi Wesley, la petrecerea de Crăciun a lui Inter Milano

Chivu n-a avut deloc un an bun, fiind sâcâit de accidentări, dar asta nu l-a împiedicat să chefuiască alături de colegii de la Inter la petrecerea de Crăciun. N-a mers singur, ci impreună cu Adelina, iar la masă a sărbătorit cu soţii Sneijder, Wesley şi Yolanthe.

Aproape 10 milioane de euro. 9,5 milioane, mai exact. Atât câştigă în total Chivu şi Sneijder, parteneri de distracţie la sărbătoatrea de Crăciun a interiştilor. Fostul căpitan al „tricolorilor" a încercat să uite de anul slab - din punct de vedere profesional - de care a avut parte şi a dat-o pe distracţie, avându-i alături de bunul său prieten şi coechipier Sneijder. Cei doi au radiat la braţul frumoaselor lor iubite, Adelina, respectiv Yolanthe.

Adelina şi-a neglijat în ultimii ani meseria, pentru a avea grijă de cele două fete pe care le are cu Cristi. Yolanthe şi-a făcut loc în viaţa agitată şi pentru job, fiind actriţă şi model. Petrecerea a avut loc la un restauranrt de 5 stele din Milano, Botinero, local „de casă" al echipei lui Chivu. La eveniment au participat toţi jucătorii, membrii staff-ului tehnic, dar şi persoane din conducerea clubului. Sportivii au avut parte şi de momente artistice, cheful terminându-se, potrivit jurnaliştilor, spre ora două noaptea.

image
image
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net