„Marocanul” a vizitat Satul Olimpic. Marian Drăgulescu se va putea antrena de mâine în sala de gimnastică

dragulescu-marian.jpg

Marian Drăgulescu a călătorit în Japonia alături de antrenorul Ştefan Csaba Gal
Marian Drăgulescu a călătorit în Japonia alături de antrenorul Ştefan Csaba Gal
Foto: Facebook / Marian Drăgulescu

Aflat la a 5-a participare olimpică, un record pentru lotul actual al României, record împărțit cu Ana Maria Popescu Brânză, stelistul s-a declarat mulțumit de condițiile de cazare din Satul Olimpic.

Drăgulescu a postat un filmuleț în care a prezentat primele impresii de la Tokyo: ”Salutare, dragilor! Am ajuns, în sfârșit, în Satul Olimpic. Am ajuns aseară (nr. - sâmbătă), la ora 12 și jumătate. Am reușit să adormim pe la ora 2... (zâmbește) Am dormit până la 5, doar trei ore. Da, fusul bate-l vina! Dar nu este nicio problemă. Am fost la masă, la micul dejun. Am vizitat și puțin din Satul Olimpic. Câteva obiective. Bineînțeles, am văzut unde este sala de mese. Unde se află sala de fitnes, sala de forță. Am văzut că au și saună acolo, ceea ce este foarte bine. Este destul de cald aici, în Japonia. Dar este ok fiindcă în camere, în sala de mese, oriunde mergi este aer condiționat. Inclusiv în acele autobuze electrice care circulă în Satul Olimpic. Așa că nu suferim atât de mult din cauza căldurii. Camerele unde stăm sunt cam micuțe. Eu stau într-un apartament cu două camere, alături de colegi de la box și judo. Suntem patru sportivi. Sunt micuțe, dar sunt ok. Avem și balcon, ceea ce e foarte bine. Cam atât pentru moment”.
De mâine (luni, 19 iulie), Marian Drăgulescu, precum și Larisa Iordache și Maria Holbură vor avea acces în sălile de antrenament. Concursul olimpic de gimnastică de la Tokyo va debuta sâmbătă, 24 iulie, cu calificările de la individual compus și pe aparate la masculin. Marian Drăgulescu va participa la sărituri. O zi mai apoi se vor desfășura calificările fetelor, Larisa și Maria urmând să participe la individual compus. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1