Marius Alexe şi-a dus mama la shopping

Citeste tot despre: 

Atacantul dinamovist şi-a însoţit mama la ultimele cumpărături din anul 2012. Cei doi au achiziţionat mai multe decoraţiuni interioare de la un cunoscut centru comercial situat în nordul Capitalei.

Marius Alexe este unul dintre cei mai ofertaţi fotbalişti ai „câinilor" în această pauză copetiţională şi speră ca în acest sezon să prindă un transfer bun în străinătate. Deşi vacanţa primită din partea clubului a fost una destul de lungă, jucătorul a ales în acest an să petreacă Crăciunul alături de familie şi cei dragi, refuzând sejururile în străinătate.

Cei doi au cumpăratcâteva obiecte de decoraţiuni interioare, apoi au plecat spre casă

CLIIMA20130104_0054_1.jpg

Marius şi mama sa au petrecut mai bine de o oră într-un magazin de mobilă din Pipera (Foto: Click!)

Astfel, cu doar câteva zile înainte de Revelion, Alexe a fost surprins de reporterii Click!, alături de mama sa, la o sesiune de cumpărături. Cei doi au cutreierat mai multe showroom-uri de mobilă din Capitală de unde, mama jucătorului a achiziţionat câteva decoraţiuni interioare.

CLIIMA20130104_0055_1.jpg

Marius şi mama sa au petrecut mai bine de o oră într-un magazin de mobilă din Pipera (Foto: Click!)

„Am făcut mici cumpărături pentru casa în care locuieşte mama. Ea a vrut să facă câteva schimbări şi să aducă ceva nou pentru 2013. Este foarte pasionată de decoraţiunile interioare şi mereu schimbă câte ceva", ne-a declarat fotbalistul.

A petrecut Revelionul la munte

Decarul dinamovist a ales să petreacă noaptea dintre ani în staţiunea montană, Sinaia. Alături de gaşca sa de prieteni, Alexe a avut parte de o petrecere pe cinste la cunoscutul restaurant „Casino Sinaia". Chiar dacă a petrecut până dimineaţă, jucătorul a avut parte şi de câteva zile de relaxare profitând din plin de vremea frumoasă de pe Valea Prahovei.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1