Marica are o fată campioană la gimnastică. Vezi cine e Miruna Iordache!

miruna_iordache_catinca_geamanu_si_claudia_gheorghe.jpg

România urcă pe podium în proba de trio la Campionatul European de Gimnastică Aerobică pentru juniori, ce s-a desfășurat în Italia, la Ancona, în perioada 18-20 septembrie
Foto Click!

Miruna Iordache, bursiera Fundației Ciprian Marica în vârstă de 14 ani, a reușit alături de colegele sale Catinca Geamănu și Claudia Gheorghe o performanță notabilă la prima participare la un campionat european. Fetele s-au clasat pe poziția a treia în proba de trio, unde au concurat cu alte 13 echipe din 8 țări.

La această ediție a campionatului european au participat în total 135 de sportivi, din 12 țări. Pe plan internațional, Miruna a mai câștigat trei medalii de aur la Borovets Aerobics World Cup, în 2014 și 2015, ea concurând cu succes atât în probele individuale cât și în cele de grup.  Bursiera Fundației Ciprian Marica a descoperit gimnastica aerobică la vârsta de 10 ani, fiind încurajată să practice acest sport de către asistenta maternală în grija căreia se află de la vârsta de 7 ani. În doar 4 ani fetița a reușit să aibă un palmares impresionant, câștigând până în prezent 33 de medalii la campionatele naționale și internaționale, dintre care 24 de aur.

miruna_iordache.jpg

Bursiera Fundației Ciprian Marica a descoperit gimnastica aerobică la vârsta de 10 ani
Foto Click!

Miruna Iordache: "Aș vrea să mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine. Fără suținerea antrenoarelor, a lui Ciprian Marica și a celor de la Direcția pentru Protecția Copilului Sector 6 nu aș fi putut ajunge până aici. Mă bucur de acest rezultat și voi munci și mai mult pentru a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului mondial." Ciprian Marica: "Miruna Iordache este un exemplu pentru tânăra generație. Gimnasta noastră muncește din greu pentru visul ei de a fi cea mai bună în sportul pe care îl practică și se dedica trup și suflet acestui vis. Nu cere să fie ajutată și nu-și dorește să se vorbească despre situația ei familială. Vrea să răzbată prin propriile performanțe. O felicit pe Miruna! Sunt mândru de ea și voi continua s-o susțin pentru a-și îndeplini visul".

miruna_iordache_impreuna_cu_colegele_sale.jpg

Pe plan internațional, Miruna a mai câștigat trei medalii de aur la Borovets Aerobics World Cup, în 2014 și 2015
Foto Click!

Despre Fundaţia Ciprian Marica

Fundaţia Ciprian Marica este o organizaţie non-profit înfiinţată pe 23 noiembrie 2012. Misiunea Fundaţiei Ciprian Marica constă în descoperirea, îndrumarea, formarea şi promovarea tinerilor cu talent şi aptitudini în domeniile artistic, sportiv, educaţional, prin organizarea de acţiuni şi manifestări sportive, culturale şi educaţionale. Fundaţia acţionează pe trei planuri: programe pentru bursieri, programe comunitare şi construirea pas cu pas a unei şcoli vocaţionale, acesta fiind obiectivul pe termen mediu.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1