Marian Drăgulescu, rezultate excelente în calificări

Ultima actualizare:

În a doua subdiviziune, Cosmin Popescu, cu un exerciţiu curat, a obţinut la paralele 14,900 puncte (6,400 la dificultate şi 8,500 la execuţie), iar la cal cu mânere evoluţia lui sigură a fost răsplătită cu o notă şi mai mare, 15,075 (6,400+8,675). Cosmin este al 10-lea după subdiviziunea a 2-a şi nu mai poate prinde finala la paralele, dar la cal cu mânere, unde ocupă locul 5, mai are şanse teoretice, informează Agerpres.

Marian Drăgulescu, sextuplu campion mondial, a prezentat un exerciţiu dificil la bară fixă, fiind notat cu 14,750 (6,70 + 8,050), dar cu a 8-a notă înainte de ultima subdiviziune are şanse minime pentru finală. La sol, cu poftă de concurs ca în zilele lui de glorie, a obţinut 15,725 (6.600 + 9,125), a doua notă din concurs. La sărituri, proba care i-a adus atâtea satisfacţii dar şi insuccese, Marian pare că a depăşit complexul săriturii a doua şi a primit 16,225, cu o mică ezitare la aterizare când i-au tremurat genunchii. Prima săritură, excelentă ca de obicei, i-a adus 16,500 puncte. Cu o medie de 16,362, Marian s-a instalat pe primul loc după subdiviziunea a 2-a la sărituri. Marius Berbecar este al 3-lea şi mai are speranţe la finala de la sărituri, cu condiţia să nu fie întrecut de Flavius Koczi în ultima subdiviziune.

La inele, Robert Stănescu, în pofida unor probleme la spate, a reuşit un exerciţiu valoros, notat cu 15,450 (6,800 + 8,650) şi are şanse de a prinde prima sa finală mondială la acest aparat, după finala olimpică de la Beijing unde s-a clasat al 7-lea. Din cauza unei discopatii lombare, Stănescu nu a putut concura şi la paralele, celălalt aparat favorit al său. Stănescu are a 3-a notă înaintea ultimei subdiviziuni.

După a doua subdiviziune, Daniel Popescu a ieşit din clasamentul primilor 8 la cal cu mânere şi a ratat şansa de calificare în finală.

În a 3-a şi ultimă subdiviziune, Marius Berbecar concurează la paralele în prima rotaţie de aparate (ora 21,00). Flavius Koczi va fi primul la sol în a 3-a rotaţie, al 7-lea la cal cu mânere în a 4-a rotaţie şi al 7-lea la sărituri în ultima rotaţie

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net