Marian Drăgulescu renunță la gimnastică: "Dacă nu sunt numărul 1 nu prea mai e motivația de a continua"

Ultima actualizare:

    Marian Drăgulescu se va retrage din gimnastică după Jocurile Olimpice de la Tokyo Sursă foto: Arhivă personală
Marian Drăgulescu se va retrage din gimnastică după Jocurile Olimpice de la Tokyo Sursă foto: Arhivă personală

Marian Drăgulescu (40) a fost invitat în emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Gimnastul a vorbit despre scandalurile care i-au afectat viața personală, dar și despre cariera sa. Marian Drăgulescu a dezvăluit că se gândește cât se poate de serios la retragerea din lumea gimnasticii.

Marian Drăgulescu are un palmares impresionant și participă la cele mai importante competiții internaționale de aproximativ două decenii. La 10 ani a descoperit tainele gimnasticii, iar de atunci practicarea acestui sport i-a adus multe medalii. Ajuns la 40 de ani, Marian Drăgulescu se gândește serios la retragere și susține că de data aceasta, ea va fi una permanentă. 

Marian Drăgulescu participă la JO de la Tokyo

Gimnastul român va participa și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, care vor avea loc în perioada 23 iulie – 8 august 2021. Este a 5-a olimpiadă la care Marian Drăgulescu participă și a dezvăluit că își dorește să câștige aurul olimpic, gimnastul fiind motivat să dea tot ce are mai bun pentru a-și încheia cariera într-un mod spectaculos. După participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Marian Drăgulescu dorește să renunțe la gimnaastică întrucât vârsta începe să își spună cuvintele, potrivit propriilor declarații făcute în emisiunea Denisei Rifai. 

"Da, știu că am zis da de mai multe ori, dar de data asta...Ultimii trei ani au fost foarte grei, adică în sală, văd, e un consum foarte mare fizic, psihic, de energie. Întotdeauna am revenit ca să fiu numărul 1, dacă nu sunt numărul 1 nu prea mai e motivația asta foarte mare de a continua, plus că, după o vreme, organismul nu o să țină la infinit, mai ales la un nivel foarte performant. Încep deja genunchii să mă doară, gleznele, umerii, dar na, asta e.”, a spus gimnastul Marian Drăgulescu.

Marian Drăgulescu și-ar dori ca după retragerea din gimnastică să devină antrenor, dar se gândește serios să intre și în politică. 

Citește și: 

Marian Drăgulescu față în față cu Denise Rifai: „Este abuzul o practică în gimnastica românească"?

Marian Drăgulescu, răspunsul la întrebările: ”De ce ați bătut-o pe Larisa? V-ați bătut copiii?”

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net