Marian Drăgulescu e nerăbdător să concureze din nou

dragulescu-izvorani.jpg

Marian Drăgulescu a revenit în cantonamentul de la Izvorani
Marian Drăgulescu a revenit în cantonamentul de la Izvorani
Foto: Facebook/MarianDragulescu

Campionul mondial și european Marian Drăgulescu (39 de ani) crede că va reveni în vârful de formă după trei luni de antrenament

Întors în sala de gimnastică din cadrul Complexului Sportiv și Olimpic ”Sydney 2000” de la Izvorani, Marian Drăgulescu a mărturisit pe pagina oficială a COSR că distanțarea fizică este greu de suportat.
După ce și-a salutat fanii, multiplul medaliat olimpic, mondial și european a mărturisit că îl bucură că a putut reveni în sala de antrenament după ce s-a pregătit acasă, în izolare. "Asta e un plus. În continuare, suntem în izolare și carantină. Abia așteptăm ca măsurile să fie mai ușoare”, a mărturisit stelistul, care a subliniat că pregătirea n-a fost reluată de la zero. În ceea ce privește revenirea în competiție, el crede că trei luni de antrenament vor fi suficiente". Pe de altă parte, Drăgulescu se aștepta ca în baza de la Izvorani sportivii să fie mai liberi. ”Să facem tot ce dorim. Să putem mânca împreună, în restaurant, să facem saună. Din păcate, toate aceste lucruri nu s-au putut face. În continuare mâncăm fiecare în camera lui, în casolete, cu tacamuri de plastic. În continuare nu avem voie să facem saună sau piscină. Și în continuare nu avem voie să socializăm. Așa că în cantonament, din punct de vedere psihologic, nu este tocmai confortabil. Tot ce este OK e că ne putem antrena în bazele noastre sportive. Sper să se revină la normal cât mai repede cu putință", a spus Dragulescu, care recunoaște că îi este dor de competiție. ”Altă motivație ai la antrenamente atunci când există un obiectiv clar. Știm pentru ce te pregătești. Deocamdată, nu este nicio competiție fixată pentru anul acesta. Așteptăm și noi ca într-o lună, maximum două, să aflăm ce competiții mai putem avea anul acesta”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1