Marian Drăgulescu, copilotul lui Mihai Leu în Campionatul Naţional de Viteză în Coastă

Ultima actualizare:

    Mihai Leu şi Marian Drăgulescu
Mihai Leu şi Marian Drăgulescu

Campionul de raliuri s-a lăsat pe mâna gimnastului şi a fost un spectacol total în faţa a 10.000 de oameni. Ministrul Tineretului şi Sportului, Constantin Bogdan Matei, a fost prezent şi el la evenimentul din Poiana Braşov.

Caii-putere şi-au dat întâlnire weekend-ul trecut la Poiana Braşov unde s-a disputat a III-a etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop. Printre protagoniştii evenimentului care a adunat pe marginea circuitului peste 10.000 de oameni a fost şi Mihai Leu, pilotul susţinut de Superbet pe tot parcursul sezonului 2019. Acesta a făcut furori datorită Ferrari-ului său care prinde şi 300 de kilometri pe oră şi care a fost pe post de magnet pentru fani. Mii de oameni s-au fotografiat cu bolidul, inclusiv două personalităţi importante, Constantin Bogdan Matei, ministrul Tineretului şi Sportului, şi gimnastul Marian Drăgulescu. Deşi demnitarul a cochetat în tinereţe cu fotbalul, iar Drăgulescu e campion olimpic la sărituri, ambii au fost impresionaţi de energia dezvoltată în jurul raliurilor şi au petrecut zeci de minute în compania pilotului de raliuri. Ultimul şi-a luat chiar inima în dinţi şi i-a fost copilot lui Mihau Leu pentru un rapid tur care i-a urcat adrenalina la cote maxime. La final, Mihai Leu a urcat pe podium la Grupa I FIA, obţinând un loc 2.

În weekend-ul care urmează Mihai Leu îşi duce Ferrari-ul pe străzile din Târgu Mureş, unde se va desfăşura etapa a II-a de Super Rally powered by Superbet. Apoi, la finalul lunii, pe 29 şi 30 iunie, la Reşiţa va avea loc etapa cu numărul 4 a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net