Maria Sharapova s-a accidentat în vacanţă

Ultima actualizare:
Simona Halep e a treia favorită a turneului de la Cincinnati
Simona Halep e a treia favorită a turneului de la Cincinnati

Rusoaica Maria Sharapova, a doua favorită a turneului de la Cincinnati, a şocat pe toată lumea marţi seară când a anunţat că se retrage din competiţie din cauza unei accidentări.

Motivul oficial al retragerii rusoaicei este o accidentare la piciorul drept. Pe care probabil că a căpătat-o în vacanţă, pe plajă sau la filmările pentru diversele reclame pe care le-a făcut de la Wimbledon încoace. „Nu am destul timp să-mi revin, pentru că sunt accidentată. M-am antrenat câteva zile, dar nu sunt complet refăcută, aşa că am decis să mă retrag pentru a nu-mi compromite şansele pentru US Open”, a declarat Sharapova.


    Fotografii: Twitter
Fotografii: Twitter

Ea ocupă în prezent locul doi în clasamentul mondial, dar unii cârcotaşi pun această retragere şi pe faptul că rusoaica suferă încă de pe urma despărţirii de Grigor Dimitrov. Tenismenul ar fi înşelat-o pe Sharapova cu un playmate din Bulgaria. După ce a aflat, Maria a plecat singură în vacanţă în Muntenegru, după care s-a dus acasă, în Florida, acolo de unde posta din când în când fotografii pe site-urile de socializare în care încerca să pară fericită.

Simona Halep poate urca pe locul 2


    Simona Halep e a treia favorită a turneului de la CincinnatiFoto: Guliver/ Gettyimage
Simona Halep e a treia favorită a turneului de la CincinnatiFoto: Guliver/ Gettyimage

Retragerea Mariei Sharapova de la Cincinnati are consecinţe favorabile pentru Simona Halep. Jucătoarea noastră depinde doar de ea acum pentru a reveni pe locul 2 în clasamentul mondial, poziţie pe care a ocupat-o ultima dată la 11 mai 2015. Concret, va deveni a doua jucătoare a lumii dacă se va califica în finala turneului de la Cincinnati, acolo unde este a treia favorită a competiţiei.

În ceea ce priveşet starea de săntate, Simona pare a-şi fi revenit complet după coşmarul trăit duminică la Toronto, acolo unde a fost nevoită, din cauza căldurii, să abandoneze în setul decisiv al finalei cu Belinda Bencic.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net