Maria Şarapova o ajută pe Simona Halep să revină pe locul 2 mondial

Ultima actualizare:

    Maria Şarapova şi Simona HalepFoto: Reuters
Maria Şarapova şi Simona HalepFoto: Reuters

Jucătoarea de tenis Maria Şarapova, cap de serie numărul 2 şi locul 2 WTA, s-a retras de la turneul de la Cincinnati (SUA), deoarece nu este refăcută complet în urma accidentării la piciorul drept. Simona Halep ar putea profita pentru a-i "fura" rusoaicei a doua poziţie în clasamentul mondial.

"Sunt nevoită să mă retrag, pur şi simplu nu mi-a ajuns timpul pentru refacere. Am venit aici, dar trebuie să mă gândesc la US Open, care va începe peste 11, 12 zile. A fost o decizie greu de luat, dar cred că este cea corectă pentru a putea fi în formă la US Open. Mi-am dorit să joc acest turneu, dar în circumstanţele actuale nu cred că ar fi o mişcare bună", a spus Şarapova.

Simona Halep trebuie să prindă finala la Cincinnati

Maria Şarapova, care va fi înlocuită pe tabloul principal de o sportivă ce nu a trecut de faza calificărilor, ar fi putut să o întâlnească pe Simona Halep, a treia favorită a competiţiei şi locul 3 WTA, în semifinalele turneului de la Cincinnati. Dacă va reuşi o calificare în finală, românca va trece peste Şarapova în topul WTA, urmând să ocupe începând de luni locul 2 în lume, după Serena Williams.

Simona Halep joacă miercuri primul meci la Cincinnati

Simona Halep va juca în turul doi cu Kristina Mladenovic (Franţa), locul 40 WTA. În primul tur, Mladenovic, 22 de ani, a trecut, marţi, cu scorul de 6-2, 6-1, de Daniela Hantuchova din Slovacia, locul 68 WTA, beneficiară a unui wild card. Partida a durat 56 de minute.

Simona Halep este acceptată direct în turul al doilea, în calitate de cap de serie numărul 3. Mladenovic a câştigat ambele partidei disputate până în prezent cu Halep. Românca a fost învinsă în 2014, în prima manşă a turneului de la Paris, cu scorul de 7-6 (1), 6-4, de Mladenovic, iar anul acesta, în iunie, cu scorul de 2-6, 6-0, 7-6 (4), în sferturile de finală ale turneului de la Brimingham.

Meciul Simona Halep - Kristina Mladenovic din turul al doilea al turneului de la Cincinnati, competiţie cu premii de 2,7 milioane de dolari, va avea loc miercuri, de la ora 18.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net