Maria Olaru, desfiinţată de Corina Ungureanu după ce a dezvăluit că a mâncat bătaie

Ultima actualizare:
Corina Ungureanu
Corina Ungureanu

Cartea Mariei Olaru, "Preţul aurului. Sinceritate incomodă" a încins spiritele în lumea sportului după ce antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang au fost puşi la zid de fosta sportivă. Cei doi au fost acuzaţi în volumul autobiografic de metode neortodoxe de a le motiva pe gimnaste să facă performanţă.

Dezvăluirile făcute, recent, de Maria Olaru (34 de ani), la 15 ani de la retragerea din gimnastică, au luat prin surprindere o ţară întreagă. Fosta campioană a mărturisit în cartea sa cum a fost umilită, jignită şi bătută de antrenorii săi. Citatele din carte îi vizează direct pe Mariana Bitang şi Octavian Bellu. Aceste confesiuni au stârnit un val de controverse, iar cei doi antrenori se arată total dezămăgiţi de mărturisirile acesteia. La fel de indignată este şi fosta sa colegă, Corina Ungureanu, care a susţinut că ce a scris Maria în carte sunt numai minciuni.   


    Corina Ungureanu nu este de acord cu afirmaţiile fostei colege la adresa antrenorilor
Corina Ungureanu nu este de acord cu afirmaţiile fostei colege la adresa antrenorilor

"Nu este o carte deloc motivaţională. Este adevărul ei. Adevărul nostru, noi l-am spus public. Noi nu recunoaştem nimic din ce s-a scris. Eu şi Maria nu am mai vorbit de 13 ani, dar acum pot să spun că a luat o decizie total neinspirată de a scrie această carte. Este o gimnastă care a stat într-adevăr singură în cameră. Noi nu am considerat-o niciodată o ciuda, ci diferită. Acum ne-a demonstrat cât este de diferită! Scopul nostru acolo era să facem performanţă pentru echipă, pentru ţară. Nu vreau să-mi amintesc câte genuflexiuni am făcut. am muncit la Deva!Nici eu nici colegele mele nu ne-am adus aminte de doamna Mariana Bitang plângând. Ei, bine am văzut-o acum. Mi-a fost teamă că va fi mult mai grav, dar s-a stins. Mulţi oameni s-au convins că s-a exagerat", a spus Corina Ungureanu la Antena Stars.   

Octavian Bellu a declarat, imediat după acuzaţii,că se arată întristat de afirmaţiile Mariei Olaru, în timp ce Mariana Bitang a avut o reacţie uluitoare la citatele defăimătoare şi i-a sugerat acesteia să mai scrie o carte în care să povestească mai amănunţit.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net