Maria Ceplinschi se află pe locul 16 în calificări la CM de gimnastică

Ultima actualizare:

    Maria CeplinschiFoto: Guliver / GettyImages
Maria CeplinschiFoto: Guliver / GettyImages

Unică reprezentantă a României în concursul feminin din cadrul Campionatului Mondial de gimnastică care se desfășoară săptămâna aceasta, la Kitakyushu (Japonia), Maria Ceplinschi ocupă locul 16 în clasamentul provizoriu.

Potrivit FR de Gimnastică, sportiva a concurat în cea de a şaptea subdiviziune, fiind notată cu 13,300 la sol, 13,700 la sărituri, 12,333 la paralele si 11,066 la bârnă. În urma acestor punctaje, Ceplinschi se află pe locul 16 la individual (cu un total de 50,399 puncte) şi pe locul 6 la sol. Urmează să mai intre în competiţie gimnaste din trei subdiviziuni, clasamentul final urmând să fie stabilit după întrecerile de marţi.Însoțită de antrenorul Lucian sandu, Maria Ceplinschi este singura reprezentantă a României la această competiție, în întrecerea feminină, după ce Larisa Iordache, Ioana Stănciulescu şi Silviana Sfiringu nu au putu face deplasarea din motive medicale.

Marian Drăgulescu candidează pentru Comisia Sportivilor din FIG

La masculin va concura Marian Drăgulescu, care va împlini 41 de ani în 18 decembrie. Va fi ultima competiție la care va lua parte gimnastul legitimat acum la CSA Steaua. ”Marocanul” candidează alături de Cătălina Ponor pentru ocuparea unui loc în Comisia Sportivilor din cadrul Federației Internaționale de Gimnastică. El a transmis următorul mesaj în acest sens: ”Salut prietenii mei de la gimnastică. Voi candida anul acesta la reprezentantul sportivilor la FIG. Iubesc și respect gimnastica, iubesc munca și dăruirea pentru gimnastică ca voi toți. Este timpul pentru o gimnastă, care să fie dedicată și să sprijine cu adevărat gimnastele pentru o viață mai bună. Este timpul pentru un gimnast, care va facilita multe modalități prin care gimnastele să-l contacteze. (Facebook, Instagram, Twitter, e-mail) Este timpul ca un gimnast să fie transparent cu activitățile sale, în ceea ce privește sugestiile sau orice fel de probleme primite de la gimnaste, și să arate rezultatele. (crearea unei pagini de grup Facebook) Știu că facem gimnastică pentru pasiune, dar avem nevoie de premii mai mari și de la competiție. Aveam 2500 euro acum 20 de ani, acum avem 800 pentru primul loc în cupele mondiale... asta nu e evoluție, și nu e viață mai bună pentru gimnaste. Va doresc numai bine si sa speram ca vor veni vremuri mai bune pentru gimnaste”, a transmis Marian Drăgulescu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net