Mâncarea românească face furori la naționala feminină de baschet

mancare_romaneasca_bashet.jpg

Străinii de la nationala de baschet a Romaniei, adoră mâncarea românească
Străinii de la nationala de baschet a Romaniei, adoră mâncarea românească
Citeste tot despre: 

De ziua națională, o americancă și doi turci au rămas impresionați de mâncarea tradițională românească!

Baschetbalista naturalizată Ashley Walker și antrenorii naționalei feminine de baschet a României, Ayhan Avci și Muge Berkalp, sunt fani declarați ai salatei de vinete. “Străinii” de la naționala feminină de baschet se simt excelent în România. Bucătăria tradițională a ajutat din plin la acomodarea lor. Titulara primei reprezentative, Ashley Walker, și antrenorii turci Ayhan Avci și Muge Berkalp, s-au îndrăgostit de salata de vinete.
“Mă bucur că sunt aici. Românii sunt foarte ospitalieri, ne simțim bine. E delicioasă mâncarea românească, îmi place foarte mult. Salata de vinente se aseamănă cu o mâncare turcească”, a declarat Muge Berkalp, antrenorul secund al naționalei feminine de baschet a României.

Jeneen a devenit Geanina

Ashley Walker este prima jucătoare naturalizată din baschetul românesc. Originară din Statele Unite ale Americii, baschetbalista joacă de trei ani pentru naționala României. Venită din California, Ashley Walker a rămas impresionată de oamenii din țara noastră, alături de care a trăit câteva momente amuzante. Chiar și numele său a suferit o transformare. “În România, îmi plac oamenii cel mai mult, mi se par de treabă. Au fost câteva doamne mai în vârstă care mi-au dat buna ziua pe stradă. Am întâlnit și un domn taximetrist, în vârstă de 60 de ani, care mi-a povestit că și-a dorit 11 copii, dar soția l-a refuzat. Mi-a povestit toate astea în limba română, așa că eu mai mult am ghicit. Numele meu românesc este Geanina, pentru că mă cheamă și Jeneen. Colegele de echipă așa mă strigă, Geani. Le răspund, acesta e numele meu acum”, a declarat Ashley Walker, componentă de bază a echipei naționale de baschet a României.
 

Loading...