Manager al naționalei de rugby în 7, Mihai Lazăr s-a stins din viață la 38 de ani

romania-rugby-7-mihai-lazar.jpg

Mihai Lazăr a fost manager al naționalei de rugby în 7
Mihai Lazăr a fost manager al naționalei de rugby în 7
Foto: FR Rugby

Lumea rugby-ului românesc este în doliu. Manager al naţionalei de rugby în 7, MIHAI LAZĂR (38 de ani) a încetat din viață. Trupul neînsuflețit a fost depus, miercuri, la Capela Cimitirului Sf. Vineri de pe Calea Griviţei nr. 202 din Bucureşti.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a forului național: ”Federaţia Română de Rugby îşi exprimă regretul faţă de dispariţia fulgerătoare a lui Mihai Lazăr, la doar 38 de ani. Membru al familiei Ovalului românesc, Mihai a fost manager al echipei naţionale de rugby 7 masculin, fiind alături de băieţi inclusiv la promovarea din Trophy în GPS, în 2018. De asemenea, a fost manager al mai multor loturi naţionale de juniori. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei!”, a transmis FR Rugby, postând alături de mesaj o fotografie a echipei României în care apare și managerul Mihai Lazăr.
FRR a precizat că Mihai Lazăr a decedat marţi, iar trupul său a fost depus, miercuri, la Capela Cimitirului Sf. Vineri de pe Calea Griviţei nr. 202 din Bucureşti.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1