Mai are o șansă la titlul mondial! Ronald Gavril va boxa pentru centura WBC!

Ultima actualizare:

    Ronald Gavril și-a dominat clar adversarul
Ronald Gavril și-a dominat clar adversarul

Boxerul român Ronald Gavril a primit revanșa din partea americanului David Benavidez, cel care l-a învins în septembrie în lupta pentru centura WBC.

Ronald Gavril, 31 de ani, este la un pas să-și vadă visul cu ochii. Boxerul român din echipa celebrului Floyd Mayweather va urca în ring la 17 februarie, în Las Vegas, și se va duela cu americanul David Benavidez, cel care l-a învins la puncte, în septembrie, adjudecându-și astfel centura WBC la categoria supermijlocie.

În toamnă, băcăuanul a avut un meci greu şi lung, de 12 runde, cu americanul David Benavidez, un sportiv de 20 de ani, cel mai în formă la categoria supermijlocie. Ronald a boxat atent cele 12 runde, a lovit mai mult la corp şi şi-a păstrat energia până în runda finală când a reuşit să-l trimită pe american la podea. Arbitrul l-a numărat, dar Benavidez s-a ridicat. Meciul a mai continuat câteva secunde până la gongul final. Decizia le-a aparţinut arbitrilor, doi dintre ei l-au văzut învingător pe american, iar unul pe român: 116-111, 111-116, 117-111. Acesta a fost filmului meciului care putea să-I aducă românului titlul suprem. Mulți specialiști l-au văzut pe Gavril învingător, chiar dacă decizia arbitrilor a fost alta. Pentru că lupta a fost una extrem de urmărită și spectaculoasă, s-au făcut eforturi din partea ambelor echipe să existe și o revanșă. Iar vestea bună a venit.

”Ne-am înțeles și voi boxa din nou cu Benavidez. Mi-am dorit mult această revanșă. Gala va avea loc în Las Vegas, la 17 februarie”, ne-a declarat, în exclusivitate, Ronald Gavril.

După meciul câștigat în fața pugilistului român, Benavidez a devenit cel mai tânăr campion mondial la box profesionist, la 20 de ani. El are acum 19 victorii, dintre care 17 KO, şi nicio înfrângere, în timp ce Ronald Gavril are în palmares 18 succese, din care 14 KO, dar şi două meciuri pierdute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net