Lupte între ultraşii dinamovişti şi stelişti la derby-ul de handbal!

Ultima actualizare:

    Suporterii rivali s-au bătut şi-n tribunecaptură Dolce Sport
Suporterii rivali s-au bătut şi-n tribunecaptură Dolce Sport

Înainte de începerea meciului de handbal masculin dintre Dinamo şi Steaua au avut loc incidente între cele două galerii, luptele continuând şi în interiorul Sălii Polivalente.

Purtãtorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, căpitan Georgian Enache, a declarat, pentru News.ro, că în incidente au fost implicaţi două sute de suporteri dinamovişti şi două-trei sute de fani stelişti.

"Înainte de începerea partidei, suporterii dinamovişti aflaţi în interiorul sălii au părăsit zona destinată lor şi au încercat să intre în conflict cu suporterii stelişti. Firma de pază fiind depăşită de situaţia creată, jandarmii au intervenit şi au acţionat punctual pentru a preveni escaladarea unor conflicte. Au fost implicaţi în jur de două sute de suporteri dinamovişti şi două-trei sute de suporteri stelişti. Nu au apucat să intre în contact unii cu ceilalţi, nu au ajuns să se bată. În timpul intervenţiei, în sală a fost folosit un spray cu substanţe iritant-lacrimogene, pentru despărţirea grupurilor", a declarat Enache.

Galeriile celor două formaţii s-au şicanat încă înaintea intrării în sală şi apoi şi în tribune. În timpul meciului, suporterii au continuat cu injurii reciproce, în timp ce fanii stelişti, mult mai numeroşi, i-au luat în colimator şi pe jucătorii adverşi, în special pe portarul Ionuţ Irimuş.

Pe teren, Dinamo s-a impus cu scorul de 19-22, roş-albii dominând aproape tot meciul. În urma rezultatului, Dinamo are 32 de puncte (locul 2), iar Steaua rămâne pe poziţia a 7-a, cu 13 puncte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net