Lui Lewis Hamilton i s-a propus un salariu anual de 40 milioane de lire sterline!

hamilton-lewis-soci-gettyimages-1276961195.jpg

Penalizat cu 10 secunde, Lewis Hamilton a reușit să termine pe locul 3 cursa de la Soci
Penalizat cu 10 secunde, Lewis Hamilton a reușit să termine pe locul 3 cursa de la Soci
Foto: Guliver / GettyImages

De șase ori campion mondial la Formula 1 și lider autoritar în clasamentul ediției din acest an, Lewis Hamilton s-a clasat pe locul 3 în Marele Premiu al Rusiei, duminică. Echipa Mercedes i-a propus britanicului prelungirea contractului pe încă trei ani și i-a oferit un salariu anual imens: 40 de milioane de euro!

Clasat pe locul 1 în calificările de sâmbătă și autor al unui nou record pe circuitul de  la Soci, Lewis Hamilton a plecat din pole-position în cursa de duminică. Al 96-lea din cariera sa impresionantă. El a ratat victoria din cauza unei erori stupide: înainte de a se instala pe grila de start a efectuat o procedură de plecare în cursă în afara zonei autorizată...  Ceea ce i-a adus o penalizare dublă a câte 5 secunde. Suficient pentru ca Hamilton să iasă din lupta pentru victorie, care i-a revenit colegului său, Valtteri Bottas. 
Altfel, englezul negociază acum prelungirea contractului cu Mercedes. Și potrivit „Daily Mail”, echipa germană i-a propus un contract imens pentru următorii trei ani. Ar fi vorba despre 40 milioane de lire sterline pe an. Ceea ce ar însemna un total de 120 de milioane de lire sterline, respectiv 132 milioane de euro!

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1