Lui FCSB nu-i priește sistemul cu Play-Off și Play-Out

fcsb-ovidiubic-florintanase_rps6596.jpg

Ovidiu Bic și Florin Tănase, în duel pentru balon
Ovidiu Bic și Florin Tănase, în duel pentru balon
Foto: Sport Pictures
Citeste tot despre: 

Pentru prima dată din 2015, FCSB nu ocupă loc de Play-Off după turul fazei 1 a campionatului. De la introducerea celor două faze în Liga 1 FCSB a terminat numai pe locul 2.

Oamenii lui Bogdan Vintilă au câștigat (2-1) disputa cu Chindia Târgoviște, de pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, însă acest succes plasează formația bucureșteană pe locul 7, adică sub zona care asigură prezența în Play-Off. Ceea ce reprezintă o premieră pentru FCSB din 2015 încoace. 
De altfel, la prima ediție în care a fost introdus noul sistem, cu Play-Off și Play-Out, în 2015/2016, Steaua, cum se chema atunci, s-a calificat în faza finală de pe locul 5. Și a terminat pe 2, la 5 puncte de campioana Astra Giurgiu. Devenită FCSB, echipa bucureșteană n-a avut o viață roză nici în următorii ani, ocupând locul 2 și după faza 1, și după Play-Off în edițiile 2016/2017, 2017/2018 și 2018/2019.

Al 6-lea meci la rând fără eșec

Cu toate acestea, antrenorul Bogdan Vintilă s-a declarat mulțumit după victoria cu Chindia, mai cu seamă că formația sa a bifat al 6-lea meci la rând în care nu a cunoscut eșecul. “Este o victorie muncită, în care am ştiut să suferim şi asta îmi dă încredere pentru viitor. Echipa a reuşit să revină. Scorul putea fi mult mai mare. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine. Avem jucători buni. Oricare vine de pe bancă aduce un plus. Mă bucur că munca lor dă roade”, a declarat tehnicianul la Digi Sport.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1