Lucian Bute se întoarce în ring după 17 luni

Ultima actualizare:

    Lucian Bute  a disputat ultimul  meci în ianuarie  2014, pierdut  din păcateFoto: Mediafax
Lucian Bute a disputat ultimul meci în ianuarie 2014, pierdut din păcateFoto: Mediafax

Pentru Lucian Bute (35 de ani) s-a încheiat cea mai neagră perioadă a carierei. După 17 luni de absenţă cauzată de accidentările repetate, el va reveni în ring.

Fost multiplu deţinător al centurii mondiale la supermijlocie, în versiunea IBF, Lucian Bute a anunţat ieri ceea ce fanii lui aşteptau de mult timp: data viitorului său meci. El va lupta pe 15 august, contra unui adversar care încă nu a fost stabilit, locul disputei fiind Montreal. “Voi boxa pe 15 august la «Montreal Centre Bell» ... Foarte motivat după 17 luni de pauză...,” a scris sportivul pe pagina sa de Facebook. Totuşi, pe site-ul sălii, respectiva gală profesionistă nu figurează, deşi sunt prezentate toate evenimentele.  

Bute şi-a încrucişat ultima dată mănuşile într-o luptă oficială în ianuarie 2014, când a fost învins la puncte de canadianul Jean Pascal. A vrut să se bată din nou în luna decembrie, dar o accidentare la spate a făcut ca duelul cu argentinianul Roberto Bolonti să nu mai aibă loc. A urmat o perioadă de refacere şi apoi câteva săptămâni de pregătire intensă”. Acum, însă, totul e învăluit în mister. Numele rivalului nu se ştie, nu se ştie nici la ce categorie va lupta, şi nici câte reprize. De asemenea, nu se cunoaşte nici în ce gală va apărea numele lui Bute, astfel încât fanii să poată cumpăra bilete. 

Mayweather a rămas fără centură! 

Floyd Mayweather l-a învins pe Pacquiao în “Meciul Secolului” şi a obţinut pe lângă centură şi 280 de milioane de dolari. El trebuia să achite o taxă de 200.000 de dolari pentru lupta respectivă şi să renunţe la centurile la alte categorii, el deţinând titlurile WBA şi WBC atât la semimijlocie, cât şi super semimijlocie. Nu s-a supus regulilor şi Organizaţia Mondială a Boxului l-a pedepsit, luându-i centura cu smaralde cucerită în faţa filipinezului! Acum, el a primit o nouă provocare pentru meciul de retragere din luna septembrie, de la Anthony Mundine, fost jucător de rugby.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net