Lucian Bute: "Pe 1 mai mă voi întoarce cu centura de campion"

Ultima actualizare:

    Bute își riscă întreaga carierăfoto: Click
Bute își riscă întreaga carierăfoto: Click

Lucian Bute a anunţat că va fi învingător în meciul cu Badou Jack, deţinătorul titlului de campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea WBC, mai ales că adversarul îl tratează superficial pe român. Partida are loc la data de 30 aprilie, la Washington.

Într-un interviu acordat site-ului boxingscene.com, Jack a spus că după ce-şi va apăra centura în faţa lui Bute, vrea să unifice titlurile WBC și IBF împotriva lui James DeGale.

"Cred că este doar un joc psihologic", a anunţat Bute. "Voi fi o mare provocare pentru el, iar el este conștient de acest lucru, sunt convins. Însă cu atât mai bine dacă mă tratează cu ușurință sau mă subestimează. Voi urca în ring și îi voi produce o surpriză. Presiunea nu este asupra mea, ci asupra lui. Însă pe 1 mai mă voi întoarce cu centura de campion", a mai spus el.

"Ştiu că sunt capabil să-l înving. Am văzut ceea ce știe să facă mai bine, comite erori și am ceea ce-mi trebuie pentru a-l bate, iar acest lucru mă face să fiu mai încrezător. Însă nu îl subestimez deloc. A făcut un meci excelent ultima oară, împotriva lui George Groves. Are o lovitură foarte bună de dreapta, lovește puternic, însă chiar și așa am încredere", a anunţat Bute.

"Dacă Jack privește atât de departe, ar putea avea o mică surpriză", a afirmat la rândul lui Bernard Barre, vicepreședintele Grupului Yvon Michel, care asigură, împreună cu InterBox, promovarea aceste gale, alături de Mayweather Promotions.

"Jack este un boxer bun, însă nu unul excepțional. În plus, este un boxer ușor de identificat, rămâne drept și nu se mișcă prea mult. Lucian pare să se fi obișnuit foarte bine împotriva acestui gen de boxeri", a mai spus Barre.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net