A luat titlul după primul pumn! Cel mai rapid KO din istoria UFC

Ultima actualizare:

    Pumnul stang al lui mcGregor l-a trimis in lumea viselor pe adversarul sauap
Pumnul stang al lui mcGregor l-a trimis in lumea viselor pe adversarul sauap

Irlandezul McGregor a câştigat titlul UFC la categoria pană în doar 13 secunde. A fost cel mai rapid meci din istoria confruntărilor pentru centura mondială.

Cel mai scurt meci pentru un titlu mondial UFC (luptă în cuşcă) din istorie s-a desfăşurat în Las Vegas, duminică noaptea. A durat doar 13 secunde!

Irlandezul Conan McGregor şi portughezul Jose Aldo promiteau un meci de senzaţie pentru centura mondială a categoriei pană la UFC. McGregor a aşteptat 12 ani pentru o şansă de a se lupta pentru titlul mondial, iar când i s-a ivit ocazia nu a ezitat nici un moment în a-şi impune superioritatea. Aşa se face că după doar 13 secunde şi un pumn stâng trimis năpraznic în bărbia adversarului, el era deja pe gardul cuştii, celebrând victoria şi cucerirea centurii supreme.

„La o asemenea lovitură nu poate rezista nimeni. E rapidă şi puternică, dar precizia şi momentul în care am lovit au fost decisive”, a declarat după meci campionul irlandez, în vârstă de 28 de ani.

Adversarul său, care nu a înţeles nici până acum ce i s-a întâmplat, s-a limitat doar să ceară revanşa, argumentul său fiind şi haios şi corect: „Cred că trebuie să îmi acorde revanşa, pentru că nu a fost un meci propriu-zis, s-a terminat prea repede”. Iar McGregor nu a refuzat această idee. Cine ştie, poate bate un alt record...

McGregor a salutat publicul cu steagul Irlandei
McGregor a salutat publicul cu steagul Irlandei
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net