Lovitură dată de CSM București la handbal: l-au legitimat pe Viorel Fotache

Ultima actualizare:

    Viorel Fotache, cu tricoul formației CSM Bucuresti
Viorel Fotache, cu tricoul formației CSM Bucuresti

Interul stânga în vârstă de 30 de ani, component al naționalei ”tricolore”, este campion național la juniori și seniori, câștigător al Cupei României, a Supercupei și are prezențe în Liga Campionilor, cea mai tare competiție intercluburi de pe continent.

CSM București mizează pe jucătorii români în acest sezon. Cel mai nou transfer al ”tigrilor” este internaționalul Viorel Fotache, un handbalist în vârstă de 30 de ani, cu mare experiență atât în Liga Zimbrilor, cât și la nivel european. Interul stânga are în palmares un titlu de campion (când evolua la Minaur Baia Mare, echipă al cărei căpitan a și fost în perioada în care formația a jucat în Liga Campionilor), dar și Cupa și Supercupa României.

Fotache a avut și o aventură de doi ani într-unul dintre cele mai tari campionate din Europa: Bundesliga. Handbalistul care măsoară 1.96 metri a jucat la TVB 1898 Stuttgart, în perioada 2015-2017, pentru ca apoi să revină în România, unde a semnat cu AHC Dunărea Călărași, club de la care a venit la ”tigrii”. ”Am ales CSM București datorită proiectului de durată pe care oamenii de aici mi l-au prezentat! Este un club solid din toate punctele de vedere. Sper ca sezonul viitor să ne îndeplinim obiectivele impuse de club, chiar dacă suntem o echipă cu o medie de vârstă foarte tânără. Eu am încredere în toți băieții și sper să ne omogenizăm cât mai repede și să fim în cea mai bună formă de la începutul sezonului”, a declarat Viorel Fotache.

Handbalistul a semnat un contract valabil doi ani și va îmbrăca la CSM București tricoul cu numărul 15.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net