Floyd Mayweather vs. Conor McGregor / Mayweather câștigă „lupta” secolului

Ultima actualizare:

    Mc Gregpr are fața schimonosită după ce a primit o lovitură puternică în față de la MayweatherFoto: Twitter
Mc Gregpr are fața schimonosită după ce a primit o lovitură puternică în față de la MayweatherFoto: Twitter

S-a terminat și așa-zisa lupta secolului. Așa a fost anunțat meciul de box dintre legenda acestui sport, Floyd Mayweather și campionul irlandez de la UFC, Conor McGregor, câștigat prin KO tehnic de american, în runda a zecea. A fost, de fapt, o joacă de-a șoarecele și pisica pentru Mayweather.

Ambii luptători au câștigat sume uriașe de bani de pe urma acestui meci. Mayweather va încasa un cec de 100 de milioane de dolari iar McGregor „doar” 30 de milioane de dolari. A fost cel mai promovat eveniment sportiv, chiar mai mult și decât meciul din 2015 dintre Floyd Mayweather și Manny Pacquiao. 

RUNDA 10 Gata, s-a terminat! Mayweather pornește fulgerător această rundă. Irlandezul abia se mai ținea pe picioare iar arbitrul a fost nevoit să pună capăt partidei. Americanul câștigă cea de-a 50-a partidă din carieră!

RUNDA 7 Mayweather e lovit cu dreapta, dar americanul se năpustește peste adversar care este stors ca o lămâie. 

RUNDA 6 Mayweather îl clatină pe McGregor cu mai multe lovituri la cap și la corp. Începe să zâmbească și încheie runda cu două croșee. Problema irlandezului este că nu stă pe picioare în ring, dansează prea mult și de-aceea nu poate să îl fixeze pe Mayweather, să îi trimită lovituri mai puternice.RUNDA 5 Americanul îl ia tare pe McGregor și îi plasează o lovitură fulgerătoare în bărbie. Se vede că irlandezul e din alt sport, începe să gâfâie.

RUNDA 4 Mayweather încheie perioada de așteptare și trimite două lovituri rapide în fața lui McGregor. Și irlandezul a trimis câteva lovituri bune la corp, numai că loviturile lui sunt prea moi. 

RUNDA 3 Mayweather îl provoacă pe irlandez. Se întoarce cu spatele sau boxeaxă cu capul înainte, pentru a-l determina pe McGregor să se folosească de loviturile specifice din MMA. Strategia a mers, pentru că McGregor a fost avertizat de câteva ori. 

RUNDA 2 Irlandezul a fost avertizat că a folosit câteva lovituri ilegale, deasupra cefei. Mayweather, la rândul său, încearcă să pară detașat și zâmbește în ring. 

RUNDA 1 McGregor a început mai bine meciul și a trimis mai multe lovituri, dar care nu l-au clătinat pe Mayweather. Amuzant a fost că, la un moment dat, McGregor și-a pus brațele la spate încercând să-l provoace pe american.  

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net