Lipă îi dă interdicţie lui Paraschiv: "Să nu mai calce pe la Dinamo!"

Ultima actualizare:

Rivalitatea dintre Dinamo şi Farul Constanţa este binecunoscută în rugby. Anul trecut, întâlnirea dintre cele două formaţii s-a întrerupt din cauza unei bătăi generale, iar în urmă cu un deceniu constănţenii s-au retras de pe teren nemulţumiţi de arbitraj...

Sâmbătă spiritele s-au încins pe final. “Domnul Paraschiv nu a vrut să accepte că a pierdut meciul. Este de neconceput ca un om care şi-a construit întreaga carieră la Dinamo să facă declaraţii defăimătoare la adresa clubului după ce a ieşit la pensie şi s-a dus la alt club. Am declarat că nu mai vreau să îl mai văd niciodată în Ştefan cel Mare şi îmi menţin punctul de vedere. Nu mai are ce căuta aici”, a declarat Elisabeta Lipă, şeful lui CS Dinamo.

Aflat la Constanţa, ca antrenor al Farului, Mircea Paraschiv a comentat reacţia campioanei olimpice la canotaj: "După meci am discutat cu ziariştii şi le-am spus că din cele douăsprezece titluri de campioană ale rugbyştilor dinamovişti opt au fost câştigate cu mine. Şi că nu mă aşteptam ca după peste trei decenii de activitate la acest club nimeni să nu-mi întindă mâna. Apoi am plecat de acolo. N-am vrut să declanşez o polemică".

Paraschiv s-a declarat mulţumit în oarecare măsură de evoluţia echipei sale. "Au fost greşeli de mânuire a balonului, greşeli de tactică. M-a deranjat că la o scurtă altercaţi, pe înaintare, Bărbuliceanu a venit şi l-a lovit cu pumnul, pe la spate, pe un tânăr jucător de la noi. Sunt curios ce decizie va lua Comisia de Disciplină împotriva lui, mai ales că este recidivist", a concluzionat fostul internaţional.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net