Larisa Iordache și Maria Holbură, primele antrenamente la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Ultima actualizare:

    Larisa Iordache și Maria Holbură la primul antrenament la TokyoFOTO: Instagram
Larisa Iordache și Maria Holbură la primul antrenament la TokyoFOTO: Instagram

Sportivii români au început antrenamentele la Jocurile Olimpice de la Tokyo, competiție care va începe vineri.

Reprezentante ale unui sport care până acum 12 – 13 ani era portdrapelul performanțelor olimpice românești, gimnastica, Larisa Iordache și Maria Holbură sunt la această ediție a Olimpiadei singurele reprezentante ale gimnasticii feminine de la noi din țară. Cele două vor concura în proba de individual compus și nu este exclus să se califice și într-una sau doua finale pe aparate, dacă prind o zi foarte bună în calificări. Deocamdată, ele au avut un prim antrenament de acomodare cu materialele de concurs și chiar și cu fusul orar – este o diferență de șase ore între Japonia și România.

Dar nu numai gimnastele au făcut primele antrenamente, ci și reprezentanții celorlalte sporturi care au prezență românească la Tokyo. Astfel, au apărut imagini de la pregătirea lotului feminin de baschet 3x3, a jucătoarelor echipei de tenis de masă, sau a canotorilor, care au fost, de altfel, primii care au trecut la treabă.

De asemenea, fotbaliștii au continuat antrenamentele la Kashima, oraș aflat la 85 de kilometri de capitala Japoniei. Ei vor fi primii care vor intra în competiție, chiar cu o zi înainte de ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Meciul lor cu Honduras este programat joi, de la ora 14.00 și va fi în direct la TVR 1 și Eurosport.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net