Larisa Iordache și-a făcut vaccin anti-COVID-19

iordache-moldoveanu-vaccin-19.jpg

Larisa Iordache s-a antrenat după ce s-a vaccinat
Larisa Iordache s-a antrenat după ce s-a vaccinat
Foto: Facebook / Larisa Iordache

Componentă a lotului național de gimnastică, Larisa Iordache s-a numărat printre sportivii olimpici care și-au făcut vaccin anti-COVID-19. De asemenea, a început procesul de vaccinare și la reprezentativele de fotbal.

Primii sportivi pe care echipa medicală a Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) i-a programat la vaccinare, la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară "Cantacuzino" din București, au fost înotătorii şi săritorii în apă, iar luni a venit rândul gimnastei Larisa Iordache. „Primul vaccin împotriva COVID-19 a fost mai ușor decât credeam. Cele 15 minute au trecut , iar acum pot merge liniștită la antrenament”, a scris campioana pe contul său de Facebook. De asemenea, şi antrenorii Larisei, Lăcrămioara şi Cristian Moldovan, au primit serul împotriva coronavirusului.
Într-un comunicat, COSR a precizat: "Larisa se află în plină pregătire pentru concursul de calificare la JO Tokyo 2020, competiţia europeană de la Basel, din aprilie. Vaccinul de azi nu a împiedicat-o să intre în sala de antrenament şi să ne zâmbească la finalul zilei, şi ea, şi antrenorii! Succes, Larisa! Încredere, Team Romania te aşteaptă în echipă!  Tot azi au fost vaccinate persoane din staff-ul naţionalelor de fotbal şi a lotului olimpic de judo. Echipa medicală a COSR va continua să înscrie componenţii loturilor olimpice la vaccinare".
Concomitent, și Federația Română de Fotbal  (FRF) a anunțat, pe site-ul oficial, că  „internaționali români și membri ai staff-urilor reprezentativelor României se vor imuniza împotriva COVID-19 în cadrul campaniei de vaccinare a loturilor naționale și olimpice inițiată în urma deciziei Guvernului României. Luni, 22 februarie, la centrul de vaccinare s-au prezentat deja primii membri ai staff-urilor primei reprezentative și ai naționalei U21, dar și un fotbalist de la tineret. Antrenorul secund al primei reprezentative, Nicolae Dică, preparatorul fizic Horațiu Baciu, tricolorul U21 Denis Haruț și membrii staff-ului U21, Răzvan Rotaru – antrenor secund, Iulian Oțelea – team manager și Cătălin Popescu – ofițer de presă au fost printre primii imunizați”.
FRF a precizat, totodată, că această campania de vaccinare va continua în următoarele zile și cu alți fotbaliști, și membrii ai staff-urilor, în funcție de programarea realizată. Naționala ”A” și cea U21 vor disputa în martie 6 partide oficiale importante în preliminariile CM 2022, respectiv în grupele EURO de tineret.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1