Larisa Iordache s-a retras și din finalele de duminică de la Europenele de gimnastică

Ultima actualizare:

    Larisa IordacheFOTO: EPA
Larisa IordacheFOTO: EPA

Chiar dacă a părăsit spitalul din Basel, unde a fost internată trei zile din cauza unei infecții renale descoperită chiar după calificarea la Jocurile Olimpice, Larisa Iordache nu va putea participa la finalele pe aparate programate duminică.

Gimnasta Larisa Iordache a părăsit, sâmbătă, spitalul în care a fost internată miercuri, după calificările din cadrul CE de la Basel, dar nu va concura în finalele pe aparate, după ce a ratat şi concursul individual-compus, informează CS Dinamo.

Criza renală a fost una severă, care a necesitat administrarea unor antibiotice puternice. Aflată sub efectul acestora, Larisa ar fi riscat o accidentare dacă ar fi concurat mâine în concursul pe aparate, unde era calificată la sol şi la bârnă.

În aceste condiţii, Larisa şi antrenorii Cristian şi Lăcrămioara Moldovan au decis că decizia cea mai bună este renunţarea la concurs. 

Românca s-a calificat, miercuri, la JO de la Tokyo, după ce a ocupat al doilea loc calificant la individual-compus, la Campionatul European, găzduit de Basel. La CE, ea va evolua în finalele de la bârnă şi sol.

În calificările de miercuri, Larisa Iordache a fost notată astfel: bârnă 13.466, sol 13.400, sărituri 14.366, paralele 13.466. Total, 54.698 puncte, cu care s-a clasat pe locul 4.

În finalele pe aparate, Larisa ar fi trebuit să concureze, duminică, la bârnă (de pe locul 1) şi la sol (6).

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net