Larisa Iordache, retrasă din concursul individual-compus de la Campionatul European

larisa_iordache_1.jpg

larisa iordache
Larisa Iordache s-a calificat miercuri la Jocurile Olimpice
FOTO: Sportpictures.eu

Federaţia Română de Gimnastică a anunţat, vineri, că Larisa Iordache a fost retrasă din concursul individual-compus de la Campionatele Europene de la Basel.

În cazul în care medicii vor considera că sănătatea nu îi este pusă în pericol, Larisa Iordache va fi prezentă în finalele pe aparate de duminică. Se va stabili dacă va concura atât la bârnă (unde este calificată cu primul punctaj, 13.466), cât şi la sol.

Larisa Iordache a acuzat o stare subfebrilă la calificările de miercuri de la Basel, ea dezvăluind acest lucru în social media, după concurs. Joi, Federația Română de Gimnastică a anunţat că după primele investigaţii făcute s-a descoperit o infecţie la nivelul rinichilor sportivei.

larisa_iordache.jpg

larisa iordache
Larisa Iordache în acțiune la Europene
FOTO: FR Gimnastică

Iordache s-a calificat, miercuri, la JO de la Tokyo, după ce a ocupat al doilea loc calificant la individual-compus, la Campionatele Europene, găzduite de Basel. În calificările de miercuri, Larisa Iordache a fost notată astfel: Larisa Iordache - bârnă 13.466, sol 13.400, sărituri 14.366, paralele 13.466. Total, 54.698 puncte, cu care s-a clasat pe locul 4.

Loading...
 
 

Citește și