Larisa Iordache, medalie de aur la Cupa Mondială la gimnastică de la Glasgow

CLIIMA20120726_0085_1.jpg

Larisa Iordache era sportiva în jurul căreia se construise întreaga strategie de concurs a echipei femineine de gimnastică a României
Citeste tot despre: 

Gimnasta Larisa Iordache a câştigat, sâmbătă, medalia de aur la etapa de Cupă Mondială de la Glasgow, cu un total de 57.932 puncte.

Pe podium au mai urcat gimnastele Elizabeth Price (SUA, 57.365) - medalie de argint, respectiv Vanessa Ferrari (Italia, 56.633) - medalie de bronz, informează Mediafax.

La Cupa Mondială de la Glasgow au participat cei mai buni opt gimnaşti, la feminin şi masculin, conform ierarhiei de la ultima ediţie a Campionatului Mondial.

Cele opt gimnaste participante la Cupa Mondială de la Glasgow au fost: Vanessa Ferrari (Italia, dublă campioană olimpică şi campioană mondială), Elizabeth Price (SUA, câştigătoarea din 2012 a etapelor de Cupă Mondială de la Stuttgart şi Glasgow), Ruby Harrold (Marea Britanie), Carlotta Ferlito (Italia, vicecampioană olimpică şi europeană), Roxana Popa Nedelcu (Spania), Asuka Teramoto (Japonia), Larisa Iordache, medaliată cu bronz la JO din 2012 şi campioană europeană în 2013, şi Raer Theaker (Marea Britanie).


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1