Larisa Iordache luptă din nou cu accidentările. Va concura doar la bârnă la JO

Ultima actualizare:

    Larisa Iordache va concura doar la bârnă la Jocurile OlimpiceFOTO: Facebook
Larisa Iordache va concura doar la bârnă la Jocurile OlimpiceFOTO: Facebook

O veste proastă vine de la Tokyo. Federaţia Română de Gimnastică a anunţat, miercuri, că la Jocurile Olimpice Larisa Iordache va concura doar la bârnă.

“Mă doare foarte rău glezna. Durerile sunt foarte greu de suportat. Am avut antrenament şi în sala de competiţii, iar bârna pe care vom concura îmi place foarte mult. Sper ca în calificări să am o zi bună, să fiu liniştită când mă voi prezenta în faţa arbitrelor”, a declarat sportiva, conform news.ro.

În schimb, Maria Holbură va concura la toate cele 4 aparate.

Larisa Iordache şi Maria Holbură vor avea antrenamentul pe podium, joi, în intervalul orar alocat celei de-a III-a subdiviziuni. Ca şi în calificări, ele vor începe acomodarea la bârnă.

Singurul reprezentant al României în concursul olimpic masculin la gimnastică, Marian Drăgulescu, a intrat pentru prima oară în sala Ariake Gymnasium Centre, la antrenamentul pe podium, alături de ceilalţi gimnaşti care vor concura sâmbătă în prima subdiviziune de calificări. “Am două sărituri încă foarte valoroase în acest moment. Mai am de muncit încă două zile pentru a pune la punct ultimele detalii”, a declarat el.

Programul competiţiei de gimnastică de la JO

24 iulie, ora 10:00 (4:00, ora României) - concursul de calificări masculin, Marian Drăgulescu va concura în a IV-a rotaţie, din prima subdiviziune25 iulie, ora 15:10 (9:10, ora României), concursul de calificări feminin, Larisa Iordache şi Maria Holbură vor concura în cea de a III-a subdiviziune)26 iulie, ora 19:00 (13:00, ora României) - finala pe echipe în concursul masculin;27 iulie, ora 19:45 (13:45, ora României) - finala pe echipe în concursul feminine;28 iulie, ora 19:15 (13:15, ora României)- concursul individual compus masculin29 iulie, ora 19:50 (13:50, ora României)- concursul individual compus feminine1 august, ora 17:00 (10:00, ora României), finalele pe aparate la sol şi cal cu mânere, masculin, sărituri şi paralele, la feminin.2 august, ora 17:00, finalele la inele şi sărituri (18:54), la masculin, şi la sol (18:00), la feminin;3 august, ora 17:00, finalele la paralele şi bară, masculin, şi la bârnă (17:48), la feminin.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net