Larisa Iordache a fost operată pentru a treia oară la tendonul ahilian

Ultima actualizare:

    Larisa Iordache a fost operată la o clinică din VienaFoto: Facebook / FR de Gimnastică
Larisa Iordache a fost operată la o clinică din VienaFoto: Facebook / FR de Gimnastică

Gimnasta Larisa Iordache a fost supusă la o nouă intervenție chirurgicală, a treia, la tendonul ahilian stâng, de această dată la o clinică din Viena. Sportiva se arată optimistă privind recuperarea în vederea participării la Campionatul Mondial din 2019, respectiv la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din 2020.

Federația Română de Gimnastică le-a mulţumit antrenorilor Octavian Bellu şi Mariana Bitang pentru sprijinul acordat sportivei. În mesajul postat pe pagina oficială de Facebook se scrie: ”A treia oară cu noroc! După două intervenţii chirurgicale nereuşite în România, Larisa Iordache a trecut printr-o nouă operaţie a tendonului ahilian, de această dată la Viena, în cadrul clinicii Wiener Privatklinik. Îi mulţumim pe această cale domnului profesor doctor Weinstabl pentru implicare şi profesionalism, dar şi domnului Octavian Bellu şi doamnei Mariana Bitang pentru sprijin. Tare, Lari! Sănătate şi recuperare rapidă! Alături de tine!”.În octombrie 2017, la Campionatul Mondial de la Montreal, Larisa Iordache s-a accidentat în timp ce se încălzea pentru calificările la sol. Dinamovista își propunea să se califice în finală la individual-compus, dar a părăsit sala într-un scaun cu rotile...

Diagnosticul medicilor a fost dur: ruptură de tendon ahilian stâng. Larisa Iordache a fost supusă la două operaţii în ţară, dar nu s-a refăcut complet, astfel că a ajuns din nou la intervenţie chirurgicală, de această dată la Viena.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net