Larisa Drăgulescu, dezvăluiri despre fostul soţ, Marian: «Făceam sex cu schimb de parteneri şi în cantonamente!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Larisa, fosta soţie a lui Marina Drăgulescu, iese la atac cu noi acuzaţii legate de căsnicia pe care a avut-o cu fostul gimnast. Blondina susţine că cei doi au practicat swing-ul încă de la începutul relaţiei şi chiar după naşterea celor doi copii pe care îi au împreună, Richard (7 ani) şi Beatrice (8 ani).

Larisa Drăgulescu a explodat din nou după o discuţie aprigă pe care a purtat-o cu fostul ei soţ. „L-am rugat pe Marian să aibă grijă de Richard câteva zile pentru că trebuie să facă nişte analize la Bucureşti. Din păcate mi-a spus că actuala lui soţie nu este de acord ca băiatul nostru să locuiască la ea în casă şi nu crede că ne poate ajuta nici cu bani din cauza bugetului scăzut pe care îl are", ne-a declarat Larisa.

Sătulă de toate refuzurile primite din partea fostului campion, fosta doamnă Drăgulescu a făcut nişte declaraţii uluitoare. Blondina a dezvăluit că gimnastului îi plăcea swing-ul (n.r schimbarea partenerilor de sex în cuplu), lucru pe care l-au practicat cât timp au fost căsătoriţi.

"Când Marian mi-a propus acest lucru nu mi s-a părut nimic aiurea, mai ales că foarte mulţi cunoscuţi de-ai noştri făceau swing. Era soţul meu şi am vrut să-i fac pe plac. Când eram căsătoriţi îmi spunea că asta este singura modalitate ca să nu mă înşele. Acest lucru se întâmpla chiar şi în cantonamente, dar de cele mai mult ori la noi acasă. Sunt convinsă că şi acum practică swing-ul cu soţia lui", ne-a mai povestit Larisa.

Stoica: «E o prostie»

Contactat telefonic de reporterii Click!, preşedintele Federaţiei Române de Gimnastică, Adrian Stoica a fost uimit de acuzaţiile aduse gimnastului Marian Drăgulescu.

„Acest lucru mi se pare o prostie, chiar nu-mi vine să cred unde s-a ajuns. Nu am avut probleme de acest gen până acum şi nu am auzit niciodată un sportiv care să practice swing-ul. Eu încă sper că avem un lot de gimnaşti educaţi, acum Dumnezeu ştie ce se mai poate întâmpla", a declarat Stoica.

simeon stalpnicul png

Drăgulescu: «Sunt egoist! Nu-mi dau femeia!»

Marian Drăgulescu a rămas uimit de afirmaţiile făcute de fosta lui soţie. Acum antrenor, multiplul medaliat la gimnastică a dezvăluit că nu s-a pus niciodată problema unor astfel de practici sexuale în timpul căsniciei cu Larisa şi nici înainte. „Nu pot să cred că a născocit astfel de minciuni! Până unde a ajuns femeia asta, este incredibil!", a spus Marian pentru Click!, uimit de cele afirmate de fosta lui soţie.

Drăgulescu are şi argumente pentru care - spune el - nu ar fi putut practica niciodată swingul: "Eu sunt un tip foarte orgolios şi egoist! Cum să-mi dau femeia altuia? Este o nebunie! Niciodată nu am discutat cu Larisa despre aşa ceva, nu am practicat niciodată swing-ul, nici în timpul căsătoriei, nici înainte. Dacă ea a obişnuit să facă aşa ceva, este problema ei, dar nu a făcut cu mine astfel de lucruri".

Drăgulescu merge mai departe şi spune că scandalul este creat doar de dragul publicităţii: "Ea nu se gândeşte că nu mă loveşte doar pe mine, ci pe toţi cei din echipa de gimnastică, din moment ce spune că am făcut tot felul de lucruri în cantonament. Nu e nimic adevărat. Ea face declaraţii doar de dragul de a mai apărea în presă. Nu mai am nici o treabă cu ea, am încheiat orice colaborare. Plătesc pensia alimentară pentru copii, sunt la zi, nu am datorii faţă de ei, dar atât".

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net