«L-a ameninţat pe băiat că se omoară»

Ultima actualizare:

"A văzut-o în anuminte momente intime cu prietena sa şi copilul s-a speriat. Băiatul mi-a spus ca mama lui plângea şi a ameninţat că se omoară dacă David îmi va spune mie ce a văzut.  L-am întrebat de vreo 10 ori dacă vrea la mama şi băiatul, pe care-l iubesc foarte mult, mi-a spus că nu. Nu pot să-l oblig", a declarat Robet Păcuraru, conform wowbiz.ro. Deşi a fost cerută de avocatul tatălui, audierea copilului nu a fost aceptată.

Însoţită, ca de obicei, de coechipierele sale - mai puţin Cristina Niculae, handbalista cu care se presupune că Alina Dobrin ar avea o relaţie - handbalista spune că îşi doreşte să i se da dreptul de a-şi creşte fiul în vârstă de 7 ani.

„Sunt o mamă foarte bună şi îmi iubesc copilul. Ca să stau mai mult cu el l-am luat la antrenamente şi cantonamente. Şi băiatul mă iubeşte, însă e influenţat de tată. Sper că justiţia va face dreptate în acest caz", a declarat ea.

La termenul de azi, în urma căruia ar trebui să se dea şi o decizie, au fost dezbătute şi anchetele sociale făcute de Primăria sectorului 6 la locuinţele celor doi soţi. Sursele judiciare citate de wowbiz.ro afirmă că ancheta socială ar fi fost mai bună în cazul lui Robert Păcuraru, fără a se specifica şi în ce constau diferenţele.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net