Kyrie Irving regretă că a susținut în public că Pământul este plat

Ultima actualizare:

    Kyrie Irving a stârnit uimire când a susținut că Pământul e platFoto: EPA
Kyrie Irving a stârnit uimire când a susținut că Pământul e platFoto: EPA

Component al echipei de baschet Boston Celtics, participantă la Liga Profesionistă Nord-Americană (NBA), Kyrie Irving (26 de ani) a revenit asupra afirmației care a stârnit o polemică în februarie 2017. Atunci sportivul născut în Melbourne (Australia), dar care are și cetățenie americană, a susținut că Pământul este plat.

Invitat la un podcast "Road Trippin' cu RJ & Channing", alături de colegii sai Richard Jefferson și Channing Frye, înainte de NBA All-Star, Kyrie Irving, pe atunci jucător la Cleveland Cavaliers, a șocat prin afirmațiile sale: "Nici macar nu este o teorie a conspirației. Pământul este plat! Pământul este plat! Totul este în fața noastră. Vă spun eu, ne mint. Cred că oamenii ar trebui să-și facă propriile cercetări. Fie o să îmi susțina credințele, fie o să le arunce la gunoi. Însă cred că ar fi interesant ca oamenii sa afle pe cont propriu. Am văzut multe lucruri pe care sistemul educațional le-a afirmat ce s-au dovedit a fi false. Nu mă deranjează să înot împotriva curentului când vine vorba despre ceea ce cred".

De data aceasta, Irving a spus că a făcut o eroare exprimându-și opinia asupra acestui subiect. ”Chiar dacă voi credeți ceva nu trebuie să strigați peste tot că e așa. Este pentru conversații private. Deoarece schimbă percepția. În acel moment, nu înțelegeam efectul pe care îl putea avea. Nu am putut spune nimic. Îmi pare rău. Îmi pare rău pentru toți profesorii de științe care vin la mine și spun: <<Știi, trebuie să-mi învăț studenții din nou>>. Îmi pare rău”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net