Kubrat Pulev, 2.500 de dolari amendă pentru un sărut furat

Ultima actualizare:

    Boxerul bulgar Kubrat Pulev îşi poate recupera licenţa la 22 iulie, însă doar dacă va îndeplini condiţiile impuse Foto: EPA-EFE
Boxerul bulgar Kubrat Pulev îşi poate recupera licenţa la 22 iulie, însă doar dacă va îndeplini condiţiile impuse Foto: EPA-EFE

Boxerul bulgar Kubrat Pulev (37 de ani) va urma cursuri de prevenire a hărţuirii sexuale. Participant la o gală în SUA, puglistul a sărutat o ziaristă după ce aceasta i-a luat un interviu. El a spus că era fericit fiindcă l-a învins prin KO pe Bogdan Dinu.

Comisa Sportivă a statului California a dat verdictul în cazul lui Kubrat Pulev. Acesta a fost amendat cu 2.500 de dolari şi trebuie să urmeze cursuri de prevenire a hărţuirii sexuale. Dacă va îndeplini aceste condiții bulgarul va putea disputa meciuri în SUA. El a fost avertizat că va fi suspendat pe viaţă în cazul unor noi incidente.Totul s-a petrecut în 23 martie. Atunci, Pulev l-a învins prin KO pe Bogdan Dinu, într-o gala desfăşurată la Costa Mesa, California. După meci, în timp ce era intervievat de  Jennifer Ravalo puglistul a prins-o de faţă şi a sărutat-o pe jurnalistă. Reportera a anunțat imediat că îl va da în judecată pe Pulev. “M-a deranjat faptul că m-a tratat într-un mod atât de neprofesionist. Nu am încurajat şi nu am fost de acord ca domnul Pulev să mă prindă de faţă, să mă sărute sau să mă prindă de spate. Eram la acel eveniment pentru a transmite de acolo, ca membru al mass-media. Este inacceptabil să săruţi o femeie pe buze fără acceptul ei şi să o prinzi astfel”, a declarat jurnalista.

Kubrat Pulev a susținut că jurnalista îi este prietenă

După acel incident, Pulev a refuzat să-şi ceară iertare pentru comportamentul său. “Reportera, Jenny, este de fapt o prietenă. După interviu eram atât de entuziasmat încât am sărutat-o. Mai târziu, în acea seară, a venit alături de mine şi de ceilalţi prieteni ai mei ca să sărbătorim”, a afirmat sportivul, care i-a ceut iertarea jurnalistei în cadrul audierilor.Jennifer Ravalo a negat varianta prezentată de sportiv, ea spunând că l-a cunoscut pe boxer cu doar o zi înainte de meci. De asemenea, ea a respins afirmațiile avocaților bulgarului, care au spus, în cadrul audierilor, că jurnalista Jennifer Ravalo nu a părut a fi afectată de incident.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pavel palcu   special arad jpg
image
image
image
image
image
image
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Rafael Nadal (EPA) jpg
Dinamo Poli Iasi (Sportpictures) jpg
Dan Petrescu (Sportpictures) jpg
Evan Ndicka (Youtube) jpg
tartan track 2678544 1280 jpg
zeta grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net