Kim Clijsters va participa la 15 turnee în sezonul 2010

Ultima actualizare:

    Kim Clijsters e hotărâtă să revină în Top 10
Kim Clijsters e hotărâtă să revină în Top 10

Jucătoarea belgiană Kim Clijsters urmează să dispute 15 turnee în 2010, dintre care 4 de Mare Şlem, şi va participa şi la Fed Cup, potrivit declaraţiilor sale făcute într-o conferinţă de presă susţinută la Tessenderlo (Belgia).

''Nu vreau să-mi axez programul în funcţie de clasamentul mondial, ci vreau să mă concentrez asupra turneelor de Mare Şlem'', a explicat jucătoarea belgiană, care astfel va avea mai mult timp pentru viaţa de familie.

''Vreau să-mi echilibrez bine programul. Şi vreau, în acelaşi timp, să-mi petrec cât mai mult timp cu familia mea, cu Brian (soţul) şi Jada (fiica)'', a adăugat Kim Clijsters., citată de Agerpres.

Campioană la US Open, după o retragere de doi ani marcată de o maternitate, Clijsters va mai juca în acest sezon şi la turneul din Luxemburg, de la sfârşitul lunii octombrie.

În 2010, ea va debuta cu turneul de la Brisbane, pe 3 ianuarie, pentru a pregăti Openul Australiei. Celelalte turnee din programul fostei nr. 1 mondial în 2010 vor fi, în ordine, Indian Wells, Miami, Madrid, Roland-Garros, Wimbledon, Cincinnati, Montreal, US Open, Beijing şi Masters-ul de la Doha (cu condiţia să se califice).Kim Clijsters a spus că este gata, de asemenea, să joace pentru Belgia în Fed Cup în primul tur al grupei mondiale II, în următorul meci, cu Polonia, programat pe 6 şi 7 februarie 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net