Justine Henin revine la Brisbane

Ultima actualizare:

"După 15 luni de absenţă sunt mulţumită că îmi voi începe cea de-a doua carieră în tenis la turneul de la Brisbane. Va fi senzaţional să mă întorc să joc tenis pe o suprafaţă asemănătoare cu cea de la Melbourne, va fi o bună pregătire pentru Australian Open", a spus Justine Henin.

Alături de Justine Henin, la  Brisbane va fi prezentă şi compatrioata sa Kim Clijters, cea care a cucerit US Open-ul anul acesta, primul său turneu după doi ani de absenţă.

Directorul turneului de la Brisbane, Steve Ayles, a vorbit despre confirmarea lui Henin: "Va fi nemaipomenit să o vedem pe Justine Henin într-un meci împotriva lui Kim Clijters. Pe lângă asta, fosta câştigătoare de la Roland Garros, Ana Ivanovic, şi sfert finalista de la Australian Open 2009, Jelena Dokic, şi-au confirmat participarea, în concluzie vom avea un turneu puternic".

Justine Henin s-a retras din activitate în mai 2008 şi în urmă cu o lună a anunţat că revine. În palmaresul belgiencei sunt şapte titluri de Mare şlem, 4 la Roland Garros, două la US Open şi unul la Australian Open. Justine Henin ocupa primul loc în clasamentul WTA când s-a retras, poziţie pe care a stat timp de 117 săptămâni consecutive.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net