Jucătorul de hochei Colby Cave (25 de ani) este în comă indusă

colby-cave-gettyimages-1130203024.jpg

Colby Cave a jucat 11 meciuri pentru Edmonton Oilers
Colby Cave a jucat 11 meciuri pentru Edmonton Oilers
Foto: Guliver / GettyImages

Component al echipei canadiene de hochei Edmonton Oilers, participantă la Liga Nord-Americană (NHL), Colby Cave a fost plasat în comă indusă. În vârstă de 25 de ani, acesta a ajuns la un spital din regiunea Toronto după ce a suferit o hemoragie cerebrală.

Obligat să rămână acasă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de Covid-19, hocheistul a suferit un accident cerebral în cursul nopții de marți spre miercuri. Soția jucătorului a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care le mulțumește doctorilor care se luptă pentru a-l menține în viață pe Colby Cave: ”Avem nevoie de un miracol”.
Un mesaj de susținere a transmis și echipa la care joacă: ”Colby este o persoană deosebită care a marcat un gol superb pentru noi în acest sezon. Familia care este Oilers își exprimă dragostea pentru tine și îți dorește să ai putere”. De asemenea, cei de la Broncos Boston, fosta echipă a hocheistului, au reacționat: ”Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă spre Colby Cave, spre soția lui, Emily, spre prietenii și familia lui, spre toți cei care au avut viața marcată de acesta”.  

Loading...