John McEnroe joacă azi la Bucureşti!

Ultima actualizare:

John McEnroe, unul dintre cei mai mari jucători din lume, va da azi recital pe zgura bucureşteană, alături de primul lider ATP din istorie, Ilie Năstase, dar şi de Andrei Pavel şi de Mansour Bahrami.

Demonstrativul va începe la ora 19.00 şi va cuprinde mai întâi un set de simplu între McEnroe şi Pavel, care va fi urmat de meciul de dublu al celor patru. Puteţi să vă cumpăraţi bilet şi azi, costul unui tichet fiind de 100 de lei.

John McEnroe a fost socotit unul dintre ultimii "copii teribili" ai tenisului mondial. El a devenit repede cunoscut şi prin reacţiile sale necontrolate. În timpul meciurilor, nimeni nu scăpa de furia lui. S-a certat cu adversarii, arbitrii, fotografii, cameramanii şi spectatorii. Ieşirile sale i-au adus destule amenzi.

În 1990, în timpul meciului cu Mikael Pernfors, din "optimile" Openului Australiei de la Melbourne, a fost exclus din turneu. De asemenea, a avut replici memorabile. Celebra frază "You can't be serious!", i-a fost adresată arbitrului meciului cu Tom Gullikson, la Wimbledon, în 1981.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net