Joao și Daniela au o casă de aur, nu de piatră!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Căsătoriţi din 2013, românca Daniela (28 de ani) şi portughezul Joao (33 de ani) au scris o poveste impresionată la Campionatele Europene de tenis de masă de la Budapesta. Soţii Monteiro s-au „cuplat” în proba de dublu mixt şi nu s-au oprit decât pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere.

 E pentru prima dată în istorie când un „dublu” soţ şi soţie câştigă aurul la Europeanul de ping-pong, perechea româno-lusitană impunându-se după o finală dramatică. Contra suedezilor Karlsson şi Ekholm, Daniela şi Joao au fost conduşi cu 2-0 la seturi, dar au întors miraculos soarta întâlnirii (3-2). „Am simţit o presiune imensă pentru că jucam alături de soţul meu”, a declarat Dodean după ce a pus mâna pe aurul continental. “De la altar, la cea mai înaltă poziţie de pe podium. Cei doi au dus minunata relaţie din viaţa privată şi la masa de tenis”, a scris ieri ziarul portughez Record. Pentru noi, succesul Danielei e unul remarcabil, în condiţiile în care ea s-a întors recent la activitatea de performanţă, după ce a născut un copil. “Îi dedicăm victoria fetiţei noastre de un an şi jumătate pentru că n-am putut fi alături de ea în această perioadă”, a declarat Joao Monteiro. Concursul de dublu mixt de la Budapesta a adus 

ţării noastre nu numai aurul Danielei, ci şi bronzul, prin perechea Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs, învinşi în semifinale chiar de soţii Monteiro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net