Joacă tenis din buric

Ultima actualizare:

    Eugenie Bouchard  s-a oprit în turul al treilea  la Australian OpenFoto: Guliver/ Getty Images/ EPA
Eugenie Bouchard s-a oprit în turul al treilea la Australian OpenFoto: Guliver/ Getty Images/ EPA

Ca de obicei, turneele de Mare Şlem sunt o ocazie perfectă pentru ca jucătoarele din circuitul feminin să-şi etaleze ţinutele create special de marii producători.

Australian Open îşi încheie duminică (22 ianuarie) prima săptămână de meciuri, iar noi putem trage deja primele concluzii. Dincolo de ceea ce s-a întâmplat efectiv pe terenurile de joc, nu putem ignora nici partea artistică a competiţiei. Mai exact felul în care unele dintre tenismene s-au prezentat în faţa publicului de la Melbourne. La acest capitol, senzaţie a făcut de departe Eugenie Bouchard.


    Angelique Kerber  e deţinătoarea  titlului la MelbourneFoto: Guliver/ Getty Images/ EPA
Angelique Kerber e deţinătoarea titlului la MelbourneFoto: Guliver/ Getty Images/ EPA

Cea supranumită „Barbie” pentru calităţile fizice indiscutabile a părăsit turneul în turul trei, dar a rămas la inima spectatorilor din tribune şi a celor care au văzut-o la TV. Asta pentru că Bouchard a evoluat într-o ţinută extrem de senzuală, cu buricul la vedere, adjudecându-şi titlul neoficial de cea mai sexy prezenţă de la Australian Open.

Căldura de la Antipozi le-a făcut şi pe alte jucătoare să se bucure de echipamente vaporoase, inclusiv Simona Halep. În meciul pierdut în primul tur, românca ne-a arătat de câteva ori abdomenul, la fel cum s-a întâmplat şi cu lidera mondială Angelique Kerber. De altfel, Halep şi Kerber au fost îmbrăcate la fel, cele două fiind sponsorizate de aceeaşi marcă de echipamente sportive.

Şi-a asortat bluza cu tatuajele!

Din punct de vedere al echipamentului, cea mai nonconformistă jucătoare e de ani buni americanca Bethanie Mattek-Sands, o specialistă a probei de dublu. La Australian Open, tenismena de 31 de ani a găsit de cuviinţă să poarte o bluză înflorată, în concordanţă cu florile tatuate pe braţul drept.


    Bethanie e o  jucătoare  nonconformistăFoto: Guliver/ Getty Images/ EPA
Bethanie e o jucătoare nonconformistăFoto: Guliver/ Getty Images/ EPA

Sorana Cîrstea joacă duminică la 8.00

Sorana Cîrstea, singura româncă din optimile de la Australian Open, va juca duminică dimineață contra ibericei Garbine Muguruza. Partida e programată ultima pe arena Margaret Court, aceasta însemnând că se va juca în jurul orei 8.00. Meciul va fi în direct pe Eurosport. De la ora 2.00 dimineața, vor juca, în optimile probei de dublu, și cei doi români de la dublu, Florin Mergea și Horia Tecău.


    Sorana e în  premieră  în optimiFoto: Guliver/ Getty Images/ EPA
Sorana e în premieră în optimiFoto: Guliver/ Getty Images/ EPA

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net